Ajankohtaista

Kevään tykypäivät

Varataan nyt!
Mikä päivä on teidän päivä?

Nyt on aika sopia omalle työyhteisöllenne virkistävä hyvinvoinnin päivä! Se voi olla kestoltaan mitä vain 2h-8h välistä, siihen voidaan sisällyttää luentoja, ruokailuja, kahvituksia, sekä tietysti mieltä ja kehoa vahvistavaa tekemistä.

Rastitehtävät, kahvakuulagolf, yhdessä kerätyt 10 000 toistoa tai rauhoittava ja kehoa avaava fasciatunti. Kerro meille millainen porukka teitä on, niin teemme tarjouksen juuri teille sopivasta päivästä.

Luennoilla voidaan paneutua jaksamiseen ja voimavaroihin – yksin ja yhdessä. Tai pohtia hyvinvoinnin valintoja arjessa, omia arvoja ja asenteita. Työyhteisön kannalta merkityksellistä on myös välillä pysähtyä miettimään rooleja, kommunikaatiota, yhteistyötaitoja ja yhdessä eteenpäin menemistä monenlaisten muutosten ja haasteiden keskellä.

DEMO-treeni

tule testaamaan miltä tuntuisi osallistua kurssille, joka tähtää tough viking- estejuoksukisaan! LA 23.3. KLO 11.30-12.30!

Oletko joskus haaveillut osallistumisesta estejuoksukisaan? Mudassa ryömimistä, esteiden yli kiipeämistä, hyvällä porukalla. Syyskuussa Helsingissä järjestettävä Tough Viking on pohjoismaiden suurin estejuoksukisa. LeWELL kokoaa treeniporukkaa, joka lähtisi porukalla kisaan mukaan. Tarkoitus on treenata kerran viikossa yhdessä, ja nyt on mahdollisuus osallistua demotreeniin lauantaina 23.3. Tule kokeilemaan, olisiko tämä just sun juttu! Lisää aiheesta voit lukea LeWELLin blogista ja Kurssit -osiosta.