fbpx

ONLINE LUENNOT

LeWELLin kevään tarjonta oli jo vuodenvaihteessa valmiiksi mietitty. Kurssit, koulutukset ja luennot oli laitettu kalenteriin, materiaalien teko oli aloitettu ja tilat + valmentajat varattu.

Sitten tuli COVID-19.

Uusiksi meni. Nyt siirrämme siis toimintojamme verkkoon, ja haluamme edelleen tarjota asiakkaillemme huipputason tieteeseen perustuvaa osaamistamme. Missionamme on auttaa asiakkaitamme rakentamaan mielekästä arkea jossa oma jaksaminen on keskiössä, ja sen mukaan mietitään treenit, ruokailut sun muut. LeWELLin Online Workshopit ja luennot ovat helppo ja edullinen tapa päästä kuulemaan valmentajiemme oppeja, ja ammentamaan niistä eväitä omaan tekemiseen.

Aloitamme Online -luentomme nuorten oheisharjoitteluun liittyvällä kolmen workshopin sarjalla 10-12.4. Mitä, miten ja miksi nyt kannattaisi treenata tai olla treenamatta, jotta kunto ja omassa lajissa tarvittavat ominaisuudet kehittyisivät. Aika mukava lähteä sitten kesällä tai syksyllä oman lajin pariin, kun on rakentanut pohjaa muutaman kuukauden.

Nuorten oheisharjoittelun workshopeista voit lukea lisää täältä.

Jatkossa Onlinessa on luvassa tankotekniikoita, kehotietoisuutta, työikäisille kuntoilijoille suunnattu workshopsarja ja paljon muuta. LeWELLin somea seuraamalla pysyy hyvin mukana uusista, tulevista huippujutuista!

Vieritä ylös