fbpx

Lewell jyväskylä

Monipuolinen

valmennuskeskus

Jyväskylässä

HUOM! KOTISIVUJA PÄIVITETÄÄN, KAIKKI LINKIT EIVÄT VÄLTTÄMÄTTÄ TOIMI!

hyvinvoinnin valmennuskeskus

lewell

LeWELL palvelee kuluttajia ja yrityksiä hyvinvoinnin moniammatillisella tiimillä. Valmennamme asiakkaitamme niin fyysisten kuntotekijöiden kuin jaksamisen ja voimavarojen kehittämisessä, oman kehon kuuntelemisen opettelussa, sekä arjen elämänlaadun parantamisessa.

Hyvinvoinnin ja terveyden yhdistäminen, asiakkaan kuuntelu ja rautainen ammattitaito ovat ne kulmakivet, joiden avulla rakennamme hyvinvoinnin polkuja.

PeePeePee - Valmennus yrittäjille

Vuoden mittainen valmennusmatka, jonka aikana pureudutaan yksilön omaan jaksamiseen ja hyvinvointiin, mutta myös yrityksen kehittämiseen ja toiminnan tehostamiseen. 
Ammattitaitoisten valmentajien johdolla huohotetaan ja hengästytään – kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti. Valmennuksessa puhutaan ja ratkotaan ongelmia, kehitetään ja kehitytään.

Valmennusryhmät

Valmennusryhmä tarkoittaa, että asiakas sitoutuu ns. kotiryhmään, eli viikoittaiseen vakioryhmään jossa kaikilla osallistujilla on samansuuntainen tavoite. Valmentaja oppii tuntemaan asiakkaat ja suunnittelee treenit siten, että ne kehittävät asiakkaita tavoitteiden suunnassa. Valmennusryhmät ovat pienryhmiä yksilöllisen ohjauksen takaamiseksi.

HYVINVOINTIA YRITYKSILLE

Hyvinvoiva työntekijä on tehokkaampi, innovatiivisempi ja motivoituneempi kuin voimavarojensa riittämisen kanssa kamppaileva kollegansa. LeWELL valmentaa työntekijät voimaan paremmin, jolloin myös yritys voi paremmin ja tekee parempaa tulosta.

Palveluvalikoimasta löytyy mm. hyvinvointiteknologiaa, mittauksia, seurantaa, tykypäiviä, etävalmennusta, luentoja, ohjattuja treenejä työpaikalla tai LeWELLillä, Hyvinvoinnin Pysäkkejä, sekä erilaisia valmennussopimuksia.

Vieritä ylös