fbpx

Lewell jyväskylä

Monipuolinen

valmennuskeskus

Jyväskylässä

hyvinvoinnin valmennuskeskus

lewell

LeWELL palvelee kuluttajia ja yrityksiä hyvinvoinnin moniammatillisella tiimillä. Valmennamme asiakkaitamme niin fyysisten kuntotekijöiden kuin jaksamisen ja voimavarojen kehittämisessä, oman kehon kuuntelemisen opettelussa, sekä arjen elämänlaadun parantamisessa.

Hyvinvoinnin ja terveyden yhdistäminen, asiakkaan kuuntelu ja rautainen ammattitaito ovat ne kulmakivet, joiden avulla rakennamme hyvinvoinnin polkuja.

valmennusryhmät

Valmennusryhmä tarkoittaa, että asiakas sitoutuu ns. kotiryhmään, eli viikoittaiseen vakioryhmään jossa kaikilla osallistujilla on samansuuntainen tavoite. Valmentaja oppii tuntemaan asiakkaat ja suunnittelee treenit siten, että ne kehittävät asiakkaita tavoitteiden suunnassa. Valmennusryhmät ovat pienryhmiä yksilöllisen ohjauksen takaamiseksi.

TILAUSTUNNIT

Synttärit, polttarit, tai muuten vaan ystävien kesken mukava hetki. LeWELL tilaustunnit räätälöidään asiakkaan toiveen mukaan.

Lyhyimmillään yhteinen hetki on tunnin mittainen liikuntatuokio vaikkapa hikeä pintaan lapputreenillä rehkien, tai kehon avaamista ja huoltamista fasciatunnilla. Ohjatun treenin lisäksi voi varata myös tarjoilua, tai vaikka kehonkoostumusmittaukset koko porukalle.

HYVINVOINTIA YRITYKSILLE

Hyvinvoiva työntekijä on tehokkaampi, innovatiivisempi ja motivoituneempi kuin voimavarojensa riittämisen kanssa kamppaileva kollegansa. LeWELL valmentaa työntekijät voimaan paremmin, jolloin myös yritys voi paremmin ja tekee parempaa tulosta.

Palveluvalikoimasta löytyy mm. hyvinvointiteknologiaa, mittauksia, seurantaa, tykypäiviä, etävalmennusta, luentoja, ohjattuja treenejä työpaikalla tai LeWELLillä, Hyvinvoinnin Pysäkkejä, sekä erilaisia valmennussopimuksia.

lewell somessa

Vieritä ylös