fbpx

Kuntosali

AVARA JA VALOISA KUNTOSALI JYVÄSKYLÄSSÄ

LeWellin kuntosali on avara ja valoisa.
Viihtyisät ja monipuoliset tilat, hyvä sisäilma, ystävällinen palvelu ja ammattitaitoiset valmentajat houkuttelevat asiakkaiksi paitsi kokeneita treenaajia, myös henkilöitä, jotka eivät ole aiemmin kokeneet kuntosalia omaksi jutukseen.

Saliltamme löytyy Precorin ja Matrixin laadukkaat laitteet. Perinteisen painopakka-alueen ja vapaiden painojen lisäksi meiltä löytyy tilat toteuttaa monipuolisia toiminnallisia treenejä. Salilta löytyy mm. monkey barsit, pallonheittoseinä ja moottoroimaton juoksumatto kelkantyöntöön/varjonvetoon. Meillä voit treenata myös CrossCore –nauhoilla ja BodyBow-laudoilla. Kehonhallinnan ja –huollon treenit on mukava toteuttaa 80m2 kanveesialueellamme.

VALMENNUS­RYHMÄT

Valmennusryhmä tarkoittaa, että asiakas sitoutuu ns. kotiryhmään, eli viikoittaiseen vakioryhmään jossa kaikilla osallistujilla on samansuuntainen tavoite. Valmennusryhmät ovat pienryhmiä yksilöllisen ohjauksen takaamiseksi.

PERSONAL TRAINING

Me LeWellillä ajatelemme, että personal training on kokonaisvaltaista valmentamista. Asiakkaalla on oma vastuuvalmentaja ja tarvittaessa laajennetaan käytettävää valmentajatiimiä.

HINNASTO

Täältä näet ajantasaiset hintatiedot kaikista palveluistamme. Tiesitkö, että kotitaloudessa on jo kaksi toistaiseksi voimassa olevaa korttia, kolmas kortti (kuntosalille) samaan osoitteeseen on ilmainen!

OSTA JÄSENYYS

Jäsenyysasioissa palvelemme vastaanottomme aukioloaikoina, ma-to klo 16-19. Muina aikoina jäsenyysasiat hoituvat helposti verkkokaupassamme, ympäri vuorokauden.

Vieritä ylös