fbpx

KURSSIT YRITYKSILLE

Kurssit yrityksille

Miltä kuulostaisi haluamanne kurssi, ihan vain omalle henkilökunnallenne. Tapaamiset ovat viikoittain, ja aikataulu sovitaan aina erikseen yrityksen kanssa. Kurssit voidaan järjestää joko yrityksen tiloissa, tai LeWELLillä.

Esittelemme tässä muutaman vaihtoehdon, mutta mahdollisuuksia on paljon muitakin. Tällä hetkellä meillä pyörii yrityksille näiden lisäksi mm. aamuisia kehonhuoltotunteja.

JUOKSUKOULU

Juoksukoulu on suunniteltu niin, että samalla lähtöviivalla voi olla hyvinkin eritasoisia juoksijoita. Ryhmässä pyritään löytämään jokaisen yksilölliset vahvuudet ja kehittämiskohteet. Kurssi sisältää juoksutekniikkaa, lihaskuntoharjoittelua, erilaisia intervalliharjoituksia sekä kehonhuoltoa. Osallistujat saavat myös harjoittelua tukevan treeniohjelman juoksukouluviikoille.

Vuodenajasta riippuen osa treeneistä voidaan tehdä sisällä ja osa ulkona. Juoksukoulu on myös helppo järjestää yrityksen omalta ovelta alkavaksi.

Kurssin kesto 8 viikkoa
Ryhmäkoko 5-20 hlöä

KURSSIN HINTA 980 € (ALV 0%)
ALOITTELIJAN VOIMAHARJOITTELU

Voimaharjoittelulla on monia terveysvaikutuksia. Se parantaa tuki- ja liikuntaelimistön kuntoa, ehkäisee vammoilta, sekä edistää suoritus- ja toimintakykyä. Aloittaminen voi kuitenkin olla vaikeaa, kun ei tiedetä mitä tehdä, eikä osata oikeita suoritustekniikoita. LeWELLin voimaharjoittelukurssi aloittelijalle antaa eväät omatoimiseen harjoitteluun, ja opastaa turvallisesti alkuun. Mukaan voi tulla, vaikka olisi jo jonkun aikaa treenannut, kurssilta saa varmasti uusia vinkkejä ja vahvistusta tekniikoihin.

Kurssin kesto 8 viikkoa
Ryhmän koko 5-10 hlöä

KURSSIN HINTA 980 € (ALV 0%)
PAINONHALLINTA

Kurssilla kokoonnutaan kerran viikossa. Pari kertaa käytetään kokonaan luennon ja keskustelun merkeissä, muutoin tapaamisissa liikutaan kehoa kuunnellen ja hyvää oloa hakien. Kurssin tarkoituksena on pohtia omia hyvinvoinnin valintoja ja lähteä etsimään pysyvää Hyvän Olon Painoa. Erilaiset kehoa sopivasti kuormittavat ja avaavat harjoitteet omalla tasolla tehtynä lisäävät tietoisuutta ja ymmärrystä itsestä. Valmentaja antaa myös kotitehtäviä, ohjeita ja liikuntaohjelmia tukemaan itsenäistä harjoittelua.

Kurssin kesto 12 viikkoa
Ryhmäkoko 5-12 hlöä

KURSSIN HINTA 2 400 € (ALV 0%)
Vieritä ylös