Kurssit

Hyvän olon paino

Torstaisin klo 18.00-19.00 TÄYNNÄ
UUSI RYHMÄ PERUSTETTU, TORSTAISIN 19.15-20.15
5.9.-28.11. (ei 19.9. ja 10.10.)

Valmentajana Kaisa Wallinheimo

“Liika tuloksen tavoittelu kääntyy helposti suorittamiseksi ja aiheuttaa stressiä. Tavoitteesta tulee pakkomielle ja mieli ahdistuu. Ahdistunut mieli ei vaikuta pelkästään motivaatioon ja toimintatapoihin, vaan myös hormonaalisiin ja aineenvaihdunnallisiin asioihin. Me emme voi itse vaikuttaa suoraan tavoitteen saavuttamiseen, vaan omiin ajatuksiimme, asenteisiimme ja toimintatapoihimme.”
– Kaisa Wallinheimo: Olenko riittävän hyvä tällaisena, painonhallinnan polut.

Kurssin pohjana toimii kerran viikossa kokoontuva pienryhmä, jossa Kaisan valmennuksessa liikutaan kehoa kuunnellen ja hyvää oloa hakien. Erilaiset kehoa sopivasti kuormittavat ja avaavat harjoitteet omalla tasolla tehtynä lisäävät tietoisuutta ja ymmärrystä itsestä. Kaisa antaa myös kotitehtäviä, ohjeita ja liikuntaohjelmia tukemaan itsenäistä harjoittelua.

Kurssin lopussa jokaiselle osallistujalle tehdään myös henkilökohtainen TE3-mittaus, jolla testataan kehon liikkuvuutta ja liikehallintaa. Kurssin aikana osallistujilla on mahdollisuus ostaa edullisisesti myös muita mittauksia ja testejä, kuten kehonkoostumusmittaus, Firstbeat -hyvinvointianalyysi tai Fibion -arkiaktiivisuusanalyysi.

 

Hinta: 298€

Juoksukoulu

maanantaisin KLO 18.00-19.00
9.9.-4.11. (ei syyslomalla 14.10.)

Valmentajana Niina Lappalainen

Juoksukoulu on suunniteltu niin, että samalla lähtöviivalla voi olla hyvinkin eritasoisia juoksijoita. Ryhmässä pyritään löytämään jokaisen yksilölliset vahvuudet ja kehittämiskohteet.

Juoksukoulu pitää sisällään juoksutekniikkaa, lihaskuntoharjoittelua, erilaisia intervalliharjoituksia sekä kehonhuoltoa. Osallistujat saavat myös harjoittelua tukevan treeniohjelman juoksukouluviikoille.

 

Hinta: 149€

lasten jumppa

sunnuntaisin klo 17.00-18.00
8.9.-1.12.2019 (ei syyslomalla 20.10.)

Valmentajina Joanna Wallinheimo ja Oosa Siukonen

Kurssi on suunnattu 6-10 -vuotiaille lapsille.
Tunneilla hypitään, ryömitään, kiivetään, pyöritään, pompitaan ja keikutaan. Leikin varjolla liikutaan monipuolisesti kehittäen motorisia taitoja ja kehonhallintaa. Syksyn edetessä sujuvat niin kuperkeikat, käsilläseisonnat kuin puolivolttiharjoitteetkin. Kurssille ei tarvita aiempaa harrastuneisuutta, vaan kaikki lapset ovat tervetulleita temppuilemaan!

Hinta: 119€