Kurssit

Leuanvetoworkshop

Sunnuntaina 5.5. klo 13-15

Valmentajana Mari Turpela

Workshopissa käsitellään ylävartalon vetävien liikkeiden kuninkaaseen, eli leuanvetoon, liittyviä aihealueita. Ylävartalon lämmittelyä, roikuntaan ja lapatukeen liittyviä asioita, sekä erilaisia leuanvetoprogressioita, joista voi valita sopivat suoritustavat tavoitteen ja voimatason mukaan. Workshopissa saa treenivinkkejä sekä ensimmäisen leuanvedon onnistumiseen, että kehittymään vieläkin pidemmälle, esimerkiksi lisäpainoleuanvetoihin asti. Workshopissa käydään läpi myös ohjelmointia eli esimerkiksi millaisilla sarjoilla ja toistoilla leuanvetoja tulisi harjoitella.

Hinta: 19€

Juoksukoulu

Keskiviikkoisin klo 19.00-20.00
3.4. – 22.5.2019, 8 tapaamista

Valmentajana Niina Lappalainen

Juoksukoulu on suunniteltu niin, että samalla lähtöviivalla voi olla hyvinkin eritasoisia juoksijoita. Ryhmässä pyritään löytämään jokaisen yksilölliset vahvuudet ja kehittämiskohteet.

Juoksukoulu pitää sisällään juoksutekniikkaa, lihaskuntoharjoittelua, erilaisia intervalliharjoituksia sekä kehonhuoltoa. Osallistujat saavat myös harjoittelua tukevan treeniohjelman juoksukouluviikoille.

Osallistujat voivat asettaa juoksukoululle tavoitteen: Kurssin lopuksi juoksen 5km tai 10km. Loppujuoksu eri ajankohtina eri tavoitteen asettaneille. Kaikki pysyvät varmasti mukana ja porukan tsempillä pääsevät tavoitteeseensa!

Hinta: 149€

Hyvän Olon Paino – 3kk kurssi

Seuraava kurssi alkaa
syksyllä 2019.

Valmentajana Kaisa Wallinheimo

Kurssin pohjana toimii kerran viikossa kokoontuva pienryhmä, jossa Kaisan valmennuksessa liikutaan kehoa kuunnellen ja hyvää oloa hakien. Erilaiset kehoa sopivasti kuormittavat ja avaavat harjoitteet omalla tasolla tehtynä lisäävät tietoisuutta ja ymmärrystä itsestä. Kaisa antaa myös kotitehtäviä, ohjeita ja liikuntaohjelmia tukemaan itsenäistä harjoittelua.

Kurssin aikana osallistujilla on mahdollisuus edullisiin kehonkoostumusmittauksiin, Firstbeat -hyvinvointianalyyseihin, henkilökohtaisiin valmennustapaamisiin ym.