Kuntosali verkossa

Kuntosali verkossa

Suomen monipuolisin treenipaikka verkossa!

Omasta hyvinvoinnista, jaksamisesta, lihaskuntoharjoittelusta ja kehonhuollosta huolehtiminen ei voisi enää olla tämän helpompaa! Treenaa missä ja milloin vain, me kuljemme mukanasi. 
LeWELLin ammattivalmentajat treenaavat kanssasi verkkokuntosalin videoilla. Pistä lempparisoittolistasi soimaan ja hikoile, rentoudu, opi, oivalla ja nauti kanssamme! Videoita on jo pitkälti yli 200, ja joka kuukausi julkaisemme uutta materiaalia. 

Verkkokuntosalilta löytyy:

KEHONHUOLTOTREENIT

Kehonhuolto- ja hallintatreenit sopivat kaikille. Tästä kategoriasta löydät muun muassa venyttelyt,  core-treenit, fasciatreenit, pilatestreenit, niska-hartiajumpat sun muut sinulle hyvää tekevät treenit.

LIHASKUNTOTREENIT

Lihaskuntotreenejä on kolmen tasoisia, ja ne ovat kestoltaan 30-60 min. Treeneissä käytetään pienvälineistöä (esim. kahvakuulia, kuminauhoja ym.), mutta ilmankin pärjää. Treenaa turvallisesti valmentajiemme kanssa!

TEKNIIKKAVINKIT

Tästä kategoriasta löydät lyhyet vinkkivitoset ja kikkakolmoset. Käymme läpi yleisimpiä tekniikkavirheitä, opetamme oikeat tekniikat ja lisäksi neuvomme sinulle variaatioita eri liikkeisiin.

TAUKOJUMPAT

Pitkiä istumis- ja seisomisjaksoja on hyvä tauottaa. Tästä kategoriasta löydät monenlaisia taukojumppia, joilla saat kroppaan liikettä ja veren kiertämään. Videot ovat pituudeltaan noin 5-15 min.

LYHYTKURSSIT

Lyhytkurssit ovat 2-4 videon sarjoja, joiden aiheena on esimerkiksi kahvakuulatekniikat, rangan hyvinvointi, leuanvetokurssi, sekä ryhti ja jaksaminen. Näitä kursseja ei ole saatavilla missään muualla!

TIETOISKUT

Mitä, miksi ja miten. Tästä kategoriasta löytyy tietoiskuja ja opastusta, jotta ymmärrät paremmin miten sinun kannattaa treenata. Oman kehon kuuntelu ja palautuminen ovat myös tärkeässä roolissa kokonaisuuden kannalta.

TALK SHOW

Näitä videoita ei ole pakko katsella, laita kuulokkeet korviin ja lähde vaikka lenkille videota kuunnellen. LeWELLin valmentajat vieraineen juttelevat, haastavat ja pohtivat monenlaisia aiheita niin kehon kuin mielenkin hyvinvoinnista.

ULKOTREENIT

Treenaa kotipihassa tai vaikka mökkilaiturilla. Tee nämä treenit valmentajan mukana, tai poimi ideoita omaan ulkotreeniisi.  Ulkona treenaaminen on mukavaa vaihtelua!

HINNAT

Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys – 29€/kk

6kk määräaikainen jäsenyys – 150€

12kk määräaikainen jäsenyys – 250€

Scroll to Top