Tuntikuvaukset

Tuntikuvaukset

VALMENNUS­RYHMÄT

RENTOA RÄHINÄÄ

Rentoa Rähinää –ryhmässä painotus on voiman kehittämisessä. Harjoittelu jaetaan lihaskestävyys-, voimakestävyys-, nopeusvoima- ja maksimivoimajaksoihin. Tunneilla käytetään monipuolisesti kuntosalilaitteita, oman kehon painoa sekä vapaita painoja. Tehokeinoja käytetään sarjojen, painojen ja lihastyötapojen kautta. Ryhmä soveltuu voiman hankinnan lisäksi kiinteyttäväksi harjoitteluksi ja pohjaksi muille (taito- ja teho-) lajeille.

PEHMEÄSTI KUNTOON

Pehmeästi kuntoon -ryhmä soveltuu painonhallintaan, tuki- ja liikuntaelinongelmaisille, astmaatikoille, kuntoilua aloitteleville, mutta myös tasapainottavana harjoitteena edistyneille. Tunnilla käytetään sekä oman kehon painoa, että monipuolisesti erilaisia välineitä (esim. pilatespallot, -renkaat, -rullat, bodybow, crosscore). Tunnilla keskitytään lihaskuntoon, liikkuvuuteen, tasapainoon sekä keskivartalon ja koko kehon hallintaan.

KUNNONKOHOTUS

KunnonKohotuksessa tavoitteena on kehittää tehokkaasti aerobista kuntoa, eli hapenkuljetuselimistön kuntoa. Samaan harjoitukseen yhdistetään myös lihaskuntoharjoittelua, jossa käytetään enimmäkseen oman kehon painoa. Ryhmä soveltuu hyvin paitsi kuntoa kehittäväksi, myös kiinteyttäväksi harjoittelumuodoksi, lihaskestävyyden parantamiseksi, painonpudotukseen sekä lajia tukevaksi harjoitteluksi. Hikistä ja tehokasta!

HYVÄN OLON RYHMÄ

Hyvän Olon Ryhmässä etsitään omaa hyvää oloa monipuolisen liikkeen avulla. Kehoa treenataan peruskestävyyden,
vauhtikestävyyden, lihasvoiman ja ennen kaikkea kehonhallinnan kautta. Monipuolisen treeniohjelman kautta
jokainen pyrkii löytämään itselleen sopivimpia keinoja oman kehon kuunteluun ja kehittämiseen. Ryhmä sopii erinomaisesti niille, jotka kaipaavat lisämotivaatiota ja vaihtelua treenaamiseensa, tai ensimmäisenä valmennusryhmänä
LeWELLin treenikonseptiin tutustumiseksi.

KUNTOA JA RÄHINÄÄ

Kuntoa ja Rähinää on yhdistelmäharjoitus kestävyyttä ja voimaa. Oleellista tunneilla on
toiminta- ja suorituskyvyn rakentaminen liikkuvuuden ja hallinnan kautta. Ne ovat
rakennuspalikoita hyvinvoivaan kehoon ja mahdollistavat ”kehon hengittämisen” eri syke- ja voimatasoilla. Keho on aidosti kulkuvälineenä kohti omia tavoitteita.

Oheistunnit

CORE + LIIKKUVUUS

Tällä oheistunnilla uskalletaan kokeilla uusiakin tapoja liikuttaa ja haastaa kehoa. Pyöritään lattiatasossa, tehdään eläinliikkeitä, kannatellaan kehoa ja käytetään lisäkuormaa tarkoituksenmukaisesti. Liikkuvuusharjoittelu on mm. voimantuottoa ääriasennoissa, joten kyllä tälläkin tunnilla hiki nousee pintaan. Tunti lopetetaan rauhoittumiseen.

TOIMINNALLINEN

Toiminnallinen on monipuolinen koko kehon treeni. Tunnilla yhdistetään liikkuvuus-, lihaskunto- ja sykeharjoitteita siten, että harjoittelulla on suora positiivinen siirtovaikutus arjen tekemiseen ja jaksamiseen. Tunnilla käytetään monipuolisesti eri välineitä, tehdään liikkeitä isoilla liikeradoilla ja haastetaan kroppaa myös tasapainossa ja motoriikassa.

AAMUJUMPPA

Tule aloittamaan päiväsi Kaisan matkassa! Tunnin perusrakenne on aamuun sopiva kuntopiiri, jossa mukana on sykettä, voimaa, liikkuvuutta ja hallintaa monipuolisesti eri välineistöä ja harjoitusmetodeja hyödyntäen. Kaisan tuntien mukana saattaa olla myös kokeellisia, poikkitieteellisiä kokonaisuuksia perinteistä valmennusoppia luovasti soveltaen.

PILATES

Kuvaus tulossa

VOIMA

Kuvaus tulossa

FLOW JOOGA

Kuvaus tulossa

FASCIA

Fasciatunnit on tarkoitettu lihasten sekä lihaskalvostojen jäykkyyksien ja kireyksien vähentämiseen ja ennaltaehkäisyyn. Erilaisilla dynaamisilla liikkeillä ja välineillä saadaan parannettua pinnallisen ja syvän fascian liukuvuutta eli liikkuvuutta. Tällöin lihasten hermotukselle jää enemmän tilaa, nestekierto ja aineenvaihdunta tehostuvat, sekä lihasten elastisuus ja voimantuotto paranevat.

HYVÄN YÖN JOOGA

Hyvän yön jooga -tunti on hidas, passiivinen ja terapeuttinen harjoitus, joka rauhoittaa kehoa ja mieltä. Tunnilla tehdään Yin joogaan pohjautuvia pitkiä ja lempeitä venytyksiä keskittyen samalla rauhalliseen hengitykseen ja hyväksyvään tietoiseen läsnäoloon. Lattiatasossa tehtävissä tuetuissa venytyksissä viivytään kerrallaan 2-5 minuuttia, jolloin sidekudos pääsee venymään ja hermosto rauhoittuu. Tunti päättyy aina pitkään loppurentoutukseen. Hyvän yön jooga vapauttaa stressiä sekä kehosta että mielestä, ja siten auttaa palautumaan arjen kuormituksista. Tunti soveltuu kaikille.

SLOW FLOW JOOGA

Lempeä Slow flow jooga -tunti on dynaamista joogaa, jossa liikutaan rauhallisesti ja pehmeästi hengityksen tahdissa keskittyen samalla tietoiseen läsnäoloon. Tunnilla tehtävät asanat ja siirtymät tehdään hitaasti ja tarkasti, joten tunti sopii sekä aloitteleville, että kokeneemmillekin joogaajille. Harjoituksen sisältämät virtaavat liikesarjat aktivoivat aineenvaihduntaa, sekä avaavat ja rentouttavat kehoa. Tietoisen liikkeen ja hengityksen myötä myös keskittymiskyky paranee ja mieli tyyntyy. Harjoitus päättyy aina rauhoittavaan loppurentoutukseen.

LIHASKUNTO

Kuvaus tulossa

PILATES + SPIRAALISTABILAATIO

Kuvaus tulossa

Scroll to Top