fbpx

PERSONAL TRAINING

Personal training

Me LeWellillä ajatelemme, että personal training on kokonaisvaltaista valmentamista. Valmennus alkaa asiakkaan elämäntilanteen, jaksamisen ja tavoitteiden kartoittamisella. Valmentamisen aikana pyritään muokkaamaan ja vahvistamaan asiakkaan jokapäiväisiä hyvinvoinnin valintoja siten, että ne tukisivat mahdollisimman hyvin tavoitteisiin pääsyä. Treenit, ravinto ja lepo suunnitellaan asiakkaan voimavarojen mukaan ja muutosten vaikutuksia seurataan säännöllisissä tapaamisissa.

LeWellillä asiakas kohdataan sellaisena kuin hän on, ja muutoksia tehdään sitä mukaa kun asiakas on niihin valmis. Sama kaava ei toimi kaikille, vaan jokainen asiakas otetaan vastaan yksilönä ja valmennus rakennetaan hänen tarpeidensa ympärille. Vastuuvalmentajan lisäksi asiakkaalla on käytössään koko LeWellin asiantunteva tiimi!

MIKSI VALMENNUKSEEN?

Valmentajan ohjauksessa asiakas saavuttaa todennäköisemmin tavoitteensa, oli se sitten portaiden nousu hengästymättä, lihasten kasvu, rasvanpoltto, energisempi olo tai vaikkapa jonkun tapaturman jälkeinen kuntoutus. LeWellin treenipaketit ovat oiva vaihtoehto harjoitella systemaattisesti valmentajan ohjauksessa. Säännölliset tapaamiset valmentajan kanssa antavat hyvän pohjan harjoittelulle. Aloittelija pääsee turvallisesti vauhtiin, oppii harjoittelun perusteet ja saa tuloksia valmentajan pystyessä koko ajan seuraamaan kehitystä. Toisaalta edistyneempi harjoittelija saa uusia ärsykkeitä ja pääsee seuraavalle tasolle treenissään. Yhteisten harjoitusten lisäksi valmentaja pystyy ohjeistamaan myös mahdollisiin omatoimisiin treeneihin, antamaan neuvoja ravitsemuksen suhteen tai mitä ikinä asiakas tarvitseekaan.

ILMAINEN KONSULTAATIO

Joskus on vaikea aloittaa treenaaminen, kun ei tiedä mitä ja miten pitäisi tehdä. Toisinaan tulee kyllä treenattua, mutta kehitystä ei tapahdu tai se ei ole toivotunlaista. LeWellin ammattitaitoiset valmentajat haluavat auttaa. Varaa itsellesi aika ilmaiseen puolen tunnin konsultaatioon ja tule juttelemaan valmentajamme kanssa siitä, miten voisimme olla sinulle avuksi.

Vieritä ylös