Pysyvä Muutos

ÄLÄ ALOITA HUOMENNA TAI ENSI VIIKOLLA. ALOITA NYT.

Saavuta tavoitteesi valmentajan avulla. Pysyvästi. 

LeWELLin Pysyvä muutos -valmennus on suunnattu erityisesti heille, joilla on elämässään tarvetta muutokselle. Se voi tarkoittaa liikuntaharrastuksen aloittamista ensimmäistä kertaa tai pitkän tauon jälkeen. Se voi olla painon pudotusta tai lisäämistä. Ehkä se on toimintakyvyn ylläpitämistä tai säännöllisen liikuntarytmin etsimistä. 

Pysyvä muutos -valmennuksessa olet hyvissä käsissä. Valmennustapaamisten sisältöä painotetaan sen mukaan, mikä on sinun tarpeesi. Ehkä on syytä rakentaa arjen hyvinvointitaitoja tai käyttää enemmän aikaa ravitsemukseen. Tai jos kuormitus ja palautuminen ovat hyvin tasapainossa ja tavoite on päästä kiinni esimerkiksi lihaskuntoharjoitteluun, painopiste siirretään sinne. Oli muutostarpeesi mikä hyvänsä, valmentaja on tukenasi ja apunasi matkalla omalla hyvinvoinnin polullasi. 

Rutiinit ovat tärkeässä roolissa, kun lähdetään tekemään pysyvää muutosta. Usein myös ihan pienillä asioilla on iso merkitys kokonaisuudessa. Alla olevasta linkistä pääset tilaamaan ilmaisen videon, jolla Niina ja Heli näyttävät 6 liikkeen treenin, jonka voit sisällyttää arkeesi. Treenin kesto on itsestäsi riippuen 6, 12 tai 18 minuuttia. Näillä liikkeillä saat veren kiertämään kropassa ja tämä toimiikin hyvin esimerkiksi taukojumppana. 

Mitä Pysyvä muutos -valmennus sisältää?

Valmennus alkaa alkukartoituksella, jossa käymme yhdessä läpi nykyisen tilanteesi, tavoitteesi ja toiveesi. Tämän jälkeen teemme Firstbeat Life -hyvinvointianalyysin, joka antaa tarkkaa tietoa kehosi tilasta ja auttaa meitä suunnittelemaan juuri sinulle sopivan harjoituskokonaisuuden.  Tämä räätälöity harjoitusohjelma sovitetaan arkeesi, voimavaroihisi ja tavoitteisiisi sopivaksi. Valmennus sisältää myös ohjeet, neuvot ja vinkit ravitsemukseen ja palautumiseen tavoitteesi mukaisesti.

Valmennus sisältää 10 tai 16 tapaamista valmentajasi kanssa valmennuksen aikana riippuen valmennusjakson pituudesta. Näiden tapaamisten aikana treenaamme yhdessä, käymme läpi harjoitusohjelmaasi, teemme tarvittaessa mittauksia ja testejä tavoitteen mukaisesti sekä keskustelemme mahdollisista haasteista ja kehityskohteista.

Säännöllinen yhteydenpito valmentajasi kanssa varmistaa, että pysyt motivoituneena ja saat tarvittavan tuen matkan varrella. Haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tekemään pysyvän muutoksen elämässäsi. Tule mukaan ja aloita matkasi kohti terveellisempää ja energisempää elämää!

ONKO SINULLA OLLUT AJATUS MUUTOKSEN TARPEESTA? VARAA AIKA MAKSUTTOMAAN PT-VARTTIIN, JA TULE JUTTELEMAAN VALMENTAJIEMME KANSSA SIITÄ, MINKÄLAINEN KOKONAISUUS PALVELISI SINUA PARHAITEN. 

KUKA VALMENTAJISTAMME TUNTUISI SINULLE OMALTA?

heli turja

Heli on koulutukseltaan ammattivalmentaja ja hieroja. Hän haluaa auttaa asiakkaitaan saavuttamaan tavoitteensa kuntosalilla. Olipa tavoitteena sitten painonpudotus, lihaskunnon kasvattaminen tai yleinen hyvinvoinnin parantaminen, Heli on  täällä auttamassa sinua.

Heli on erikoistunut valmentamaan elintapoihinsa muutosta haluavia, liikunnan pariin palaavia ja vasta-alkajia, joten aloita kuntosalilla käyminen turvallisesti ja tehokkaasti hänen kanssaan. Valmentajana Heli on paitsi empaattinen, helposti lähestyttävä ja positiivinen, myös tarvittaessa tiukka ja lempän vaativa. 

Helin valmennusohjelmat sisältävät monipuolisia harjoitteita, jotka auttavat kehittämään voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Lisäksi asiakas saa tarvittaessa tukea ravitsemukseen ja ruokavalion suunnitteluun. Heli on tukemassa sinua matkallasi kohti terveellisempää elämäntapaa ja parempaa oloa.

Jos Heli tuntuisi sinulle parhaalta valmentajalta, ota yhteyttä ja aloita yhteistyö hänen kanssaan vaikka heti!

mari turpela

Mari on koulutukseltaan liikunnanohjaaja (AMK) ja on suorittanut myös terveystieteiden maisterin tutkinnon (TtM). Hänellä on vahva osaaminen liikunnan ja ravitsemuksen alalta, ja hän on auttanut lukuisia yksilöitä, pienryhmiä ja yritysasiakkaita saavuttamaan paremman kunnon, terveyden ja elämänlaadun.

Mari on iloinen ja energinen valmentaja, joka on sitoutunut kulkemaan asiakkaansa kanssa muutosmatkaa yhdessä. Hän suunnittelee jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen ohjelman, joka perustuu heidän elämäntilanteeseensa, toiveisiinsa ja tavoitteisiinsa. Mari tarjoaa monipuolisia harjoitusmuotoja ja antaa arvokasta tukea ravitsemuksen ja elämäntapamuutosten saralla.

Mari on myös neljän lapsen äiti, joka ymmärtää kiireisen arjen haasteet. Hän osaa motivoida asiakkaitaan löytämään aikaa liikunnalle ja hyvinvoinnille, jotta he voivat saavuttaa parhaan mahdollisen tuloksen.

Jos etsit kokenutta ja omistautunutta valmentajaa, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteitasi, Mari on valintasi. Ota yhteyttä ja aloita matkasi kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia jo tänään!

leila kulju

Leila on koulutukseltaan fysioterapeutti, personal trainer ja pian myös terveystieteiden maisteri. Hän on erikoistunut yksilövalmennukseen ja ohjaa liikuntaa asiakkaille, jotka haluavat saavuttaa omia terveys- ja kuntoilutavoitteitaan.

Leilan valmennusfilosofia perustuu yksilöllisyyteen ja asiakkaan tarpeiden huomioimiseen. Hänelle jokainen asiakas on ainutlaatuinen, ja hän pyrkiikin löytämään jokaiselle sopivan harjoittelumetodin ja -ohjelman. Fysioterapeutin tausta antaa hänelle erinomaisen pohjan ymmärtää kehon toimintaa ja liikkeen biomekaniikkaa. Leilalla on myös erinomaista osaamista erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutuksesta sekä kuntoutuksen jälkeisestä turvallisesta harjoittelusta.

Leila on motivoitunut ja sitoutunut auttamaan asiakkaitaan saavuttamaan tavoitteensa turvallisesti ja terveyttä edistäen. Leila haluaa myös, että harjoittelu on hauskaa. Hän odottaakin innolla mahdollisuutta työskennellä kanssasi ja auttaa sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen terveyden ja kunnon!

niina lappalainen

Niina on helposti lähestyttävä ja iloinen hyvinvoinnin, liikunnan ja fysioterapian ammattilainen. Hän on tehnyt valmennustyötä parikymmentä vuotta. Ensin lajivalmennusta lasten, nuorten ja aikuisten parissa ja sittemmin hyvinvointivalmennusta, kuntosalivalmennusta, työhyvinvointivalmennuksia ja tavoitteellisen lajitreenaajan oheisvalmennusta.

Valmentamisen ohella Niina työskentelee myös fysioterapeuttina. Hänen valmennusotteensa on rento, ja asiakkaat saavatkin tuloksia ilman, että ”piiska viuhuu”. Niina ajatteleekin, että jos omien tavoitteiden eteen työskentely ei ole riittävän hauskaa ja antoisaa, ei pelkällä itsekurilla ja aikatauluttamisella pitkälle pötkitä.  

Niina on pienen taaperon äiti ja vapaa-ajalla hän liikkuu monipuolisesti koko perheen kanssa. Päiviin tuleekin paljon arkiliikuntaa, kun hänen työnsä on liikkuvaista, omakotitalosta löytyy aina jotain projektia, ja taaperon kanssa touhutaan joko ulkona tai sisällä.  
Ota yhteyttä ja aloita yhteistyö Niinan kanssa!

PYSYVÄ MUUTOS - VALMENNUSPAKETTI

Pysyvä muutos -valmentajat:
Leila Kulju, Niina Lappalainen, Mari Turpela, Heli Turja

Valmennus sisältää: 

Alkukartoitus

Firstbeat Life-hyvinvointianalyysi

Sinulle räätälöity ja omaan arkeesi sovitettu harjoittelukokonaisuus

Ohjeet, neuvot ja vinkit ravitsemukseen ja palautumiseen tavoitteesi mukaisesti

10 (4kk) tai 16 (8kk) tapaamista valmentajasi kanssa

Tarvittavat mittaukset ja testit (esim. kehonkoostumusmittaus tavoitteen mukaisin väliajoin) valmennuksen aikana

Säännöllinen yhteydenpito valmentajasi kanssa

Kesto ja hinta
4kk: 349€/kk
8kk: 299€/kk

Jos et ole varma, olisiko tämä valmennuskokonaisuus sinulle paras, tai sinulla on monia eri tavoitteita, etkä tiedä mistä päästä olisi järkevää aloittaa, me autamme mielellämme!

Varaa aika maksuttomaan PT-Varttiin, ja tule juttelemaan asiantuntijoidemme kanssa. PT-Vartti ei sido sinua mihinkään, mutta pääset aidosti puntaroimaan, olisiko meidän valmennuksemme juuri sinua varten. 

mietitkö vielä, sopisiko tämä valmennus sinulle?

Varaa aika maksuttomaan PT-Varttiin. Se ei sido sinua mihinkään, mutta saattaa olla alkusysäys kohti vahvempaa kehoa.  

TUTUSTU MYÖS MUIHIN VALMENNUSPAKETTEIHIMME!

VAHVA KEHO

Kohti vahvempaa kehoa
– Vie suorituskykysi uudelle tasolle!

Haluatko lisää voimaa kroppaasi?
Junnaavatko kuormat paikallaan? Olisiko motivoivaa rytmittää harjoitteluasi suunnitellumin?
Vahva keho -yksilövalmennus vie suorituskykysi uudelle tasolle. Valmennuksen lopputuloksena voit alkaa etsimään salilta isompia painoja ja saavutat uusia ennätyksiä. 

Tässä valmennuksessa sinulle rakennetaan tavoitteisiisi sopivat harjoitusohjelmat. Valmentajan kanssa käydään läpi treeniliikkeet, ja saat ohjeistuksen harjoituskuormien valintaan ja treenirytmitykseen. Tapaat valmentajaasi säännöllisesti, ja pidätte yhteyttä tapaamisten välillä, jolloin edistysmistä voidaan helposti seurata. Tämä valmennus sopii hieman edistyneemmälle kuntoilijalle, joka haluaa kehittyä harjoittelijana, tavoitella parempia tuloksia tai saavuttaa selkeän tavoitteen (esim. lisäpainoleuanvedossa).

VOIMAVARAT

Vahvempi mieli, vahvempi keho – Löydä tasapaino kuormituksen ja levon välillä!

Voimavaravalmennus on rakennettu sinulle, joka haluat parantaa stressinhallintaasi, lisätä palautumistasi ja parantaa untasi. Valmennus auttaa sinua kehittämään kehon ja mielen hyvinvointia juuri sinulle sopivalla tavalla, sekä löytämään tasapainon kuormituksen ja levon välillä. Lopputuloksena vahvempi mieli, vahvempi keho!

Valmennuksessa kartoitetaan palautumisesi tilaa, mietitään sinulle parhaat tavat liikkua, hallita arkesi kokonaiskuormitusta ja palautua. Eteneminen suunnitellaan sinulle sopivin askelin, usein pienilläkin muutoksilla saadaan isoja tuloksia. Valmentaja kuuntelee, auttaa ja opastaa sinua, antaa neuvoja ja miettii kokonaiskuormitukseesi nähden sopivat liikuntamuodot ja -määrät.

KESTÄVÄ KEHO

Saavuta koko kestävyyspotentiaalisi ja nauti paremmasta jaksamisesta!

Haluatko saavuttaa koko potentiaalisi ja kehittyä kestävyysliikkujana uudelle tasolle? Onko tavoitteenasi jaksaa paremmin arjessa, pystyä hölkkäämään 10km putkeen tai pinkaista puolimaraton tai jaksaa polkea toiselle puolen Suomea?

Kestävä keho -yksilövalmennuksen avulla kuntosi ei enää jämähdä paikalleen, vaan ylämäetkin taittuvat kepeästi. Opit harjoittelemaan oikealla rytmityksellä ottaen huomioon myös arjen kokonaiskuormituksen. Harjoitusohjelmaa päivitetään palautumistilasi mukaan. Valmennuksen lopputuloksena pääset kirjaamaan ennätyksesi uusille lukemille! Valmentajasi rakentaa sinulle tarkat, tavoitteesi mukaan räätälöidyt viikko-ohjelmat ja harjoitusohjelmat, joiden avulla saavutat tavoitteesi! Tapaat valmentajaasi säännöllisesti ja raportoit hänelle edistymisestäsi.

Scroll to Top