Tiimi

Kaisa Wallinheimo
Valmennuspäällikkö, valmentaja

Entisenä urheilijana ja urheilijoiden valmentajana Kaisa on oppinut huomioimaan kehon tarpeet kokonaisvaltaisesti ja voimavaralähtöisesti. LeWELLin valmennusfilosofia pohjaa vahvasti Kaisan valmennusmetodeihin. Hän on myös LeWELLin visionääri, ja  kehittää koko ajan palveluitamme ja yhteistyötämme monien tahojen kanssa. Kaisa on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri, personal trainer ja tuleva fysioterapeutti.

kaisa.wallinheimo@lewell.fi
050 – 358 0369

Henna Ruusumaa
Toimitusjohtaja, valmentaja

Pitkä kokemus yritysten hyvinvointivalmennuksista on antanut Hennalle vahvan pohjan LeWELLin toimitusjohtajana toimimiseen. Henna luotsaa LeWELLin tiimiä parhaaseen mahdolliseen suoritukseen ja rakentaa asiakkaiden kanssa heille sopivia hyvinvoinnin valmennuksia ja kokonaisuuksia. Koulutukseltaan Henna on liikuntatieteiden maisteri ja personal trainer.

henna.ruusumaa@lewell.fi
040 – 579 7117

Silja Salmijärvi
Asiakkuuspäällikkö

Siljalla on rautainen kokemus palveluiden kehittämisestä ja yritysten kanssa toimimisesta. Asiakkuuspäällikkönämme hän hoitaa asiakkuudet hyvinvointipalvelujen esittelystä ja tarjouksenteosta valmennuksen koordinointiin. Siljalle on tärkeää nähdä, että hyvinvointipalvelut tulevat aitoon tarpeeseen ja auttavat yritystä ja sen henkilökuntaa voimaan paremmin.

silja.salmijarvi@lewell.fi
040 – 706 9107

Nina Savolainen
Asiakaspalvelu

Aurinkoisen Ninan tapaat LeWELLin vastaanottotiskin takaa. Nina ratkoo asiakkaiden ongelmat positiivisella asenteella ja osaa vastata suunnilleen kaikkeen, mitä talossa tapahtuu.

info@lewell.fi
040 – 171 8838

Mari Turpela
Valmentaja

Mari on suunnitelmallinen, toimelias ja tunnollinen nainen. Hänen osaamisalueensa ja kiinnostuksen kohteensa ovat voimaharjoittelussa ja suorituskyvyn kehittämisessä. Mari on koulutukseltaan terveystieteiden maisteri, sekä personal trainer.

mari.turpela@lewell.fi

Kiia Rintala
Valmentaja

Kiian lähestymistapa hyvinvointiin on kokonaisvaltainen, ja hänen intohimonaan on opettaa ja auttaa jokaista valmennettavaansa löytämään omat voimavaransa ja hyvinvoinnin tukipilarinsa. Koulutukseltaan Kiia on fysioterapeutti, sekä liikuntatieteiden maisteri.

kiia.rintala@lewell.fi
040 – 515 5337

Kirsi Reiman
Valmentaja

Kirsi on syntynyt käsipainot käsissään, ja hän rakastaa liikuntaa. Kirsin vahvuuksia ovat kuntosaliharjoittelu, maksimivoima ja tavoitteellinen treenaaminen. Kirsi on koulutukseltaan hieroja ja personal trainer.

kirsi.reiman@lewell.fi
040 – 9668510

Niina Lappalainen
Valmentaja

Niinalla on pitkä kokemus valmentamisesta, ja hänen erityisenä mielenkiinnon kohteena on hyvinvointia edistävä valmennustyö, sekä tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien kanssa kamppailevien valmentaminen. Koulutukseltaan Niina on fysioterapeutti, sekä valmentaja.

niina.lappalainen@lewell.fi
050 – 375 7600

Anuliisa Lähitie
Valmentaja

Anun kilpaurheilutausta näkyy hänen valmennuksessaan toiminnallisuutena ja pyrkimyksenä kehittää suorituskykyä. Vaativan, mutta helposti lähestyttävän valmentajan suosikkitreenejä ovat vapailla painoilla ja omalla kehonpainolla tehtävät harjoitukset. Anu on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri.

anuliisa.lahitie@lewell.fi
044 – 3406223

Kristian Santikko
Valmentaja

Kristian on pohjalaisen suora ja savolaisen kiero, ja hänen intohimonaan on auttaa asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa. Hänen oma vapaa-aikansa kuluu crossfitin parissa omia kisatavoitteita tavoitellen. Koulutukseltaan Kristian on fysioterapeutti.

kristian.santikko@lewell.fi
044 – 550 4352