Valmennukset nyt myös verkossa!

IMG_1311

Neljä vuotta toimintaa takana, ja pikku hiljaa alusta asti mukana kannetut unelmat ja haaveet toteutuvat. Toimipisteessämme Jyväskylässä asiakaskuntamme on vakiintunut, ja toiminta pyörii mukavasti. Valmennukselliset pienryhmämme, erilaiset kurssit ja tapahtumat, sekä tietysti perus kuntosali toimivat kuluttaja-palveluidemme kulmakivinä. Yritysten kanssa toimimme valmennuskumppanina hyvinvoinnissa. Kun valmennamme yksilöt voimaan paremmin, yrityskin voi paremmin. Eikä se valmennus aina tarkoita fyysistä tekemistä, vaikka mielellämme pidämme liikkeen ja liikunnan aina valmennuksissamme mukana. Aika usein lähdetään silti liikkeelle hyvinvointitaitojen opettelusta. Oman itsen ja arjen johtamisesta, niin että siitä saataisiin mahdollisimman palkitsevaa ja hyvää. Tällä hetkellä monet valmennuksista toteutetaan etänä, mutta mielellämme myös liikahdamme mihin päin Suomea tahansa.

Koulutuspuolella LeWELLin sektori on ammattilaisten lisäkoulutus. Liikuntatieteellisen tiedekunnan loppusuoralla olevat opiskelijat pääsevät tänä syksynä jo kolmatta kertaa heille räätälöidylle Personal Trainer -kurssille LeWELLin valmentajien oppiin. Uutena aluevaltauksena alkaa tänä syksynä fysioterapeuttien jatkokoulutus valmentamisen saloihin. Paljon muutakin meillä on mielessä, korona sotki osittain näitä suunnitelmia, mutta perästä kuuluu.

Sitten itse asiaan. Meillä on niin huikea valmennustiimi, että haluamme päästä jakamaan heidän osaamistaan laajemmalle alueelle, kuin Jyväskylän seudulle. Päätimme siis rakentaa verkkovalmennuskeskuksen, jonka kautta voisimme tavoittaa ihmisiä kauempaakin. Olisimme tietysti voineet odottaa vielä hetken, että meillä olisi vielä enemmän tarjontaa keskuksessa, mutta emme millään malttaneet. Olkaa hyvä siis, saammeko esitellä ensimmäiset kurssimme!

Kursseihin pääsee tutustumaan täältä.

Jatkossa (ja ihan lähiaikoina) verkkovalmennuskeskuksemme kautta voi saada henkilökohtaista valmennusta, olla osa LeWELLin kuntosaliporukkaa, tai ostaa yritykselle erityisesti etävalmennukseen suunniteltuja moduleitamme. Me olemme ihan mielettömän innoissamme tästä, ja maltamme tuskin odottaa, että pääsemme esittelemään seuraavat tuotteet.

 

Henna, Kaisa ja muu LeWELL -tiimi