VALMENNUS

LeWellillä valmennus lähtee asiakkaan kohtaamisesta. Kartoitetaan voimavarat, asetetaan yhdessä tavoite ja rakennetaan asiakkaan arkeen sopiva kokonaisuus. Erilaisia valmennuspolkuja on useita, joista valitaan asiakkaalle sopivin. Asiakas voi osallistua yhteen tai useampaan valmennusryhmään, tai lähteä henkilökohtaisen valmennuksen polulle yksin, kaverin kanssa tai kolmen henkilön porukassa.

VALMENNUSRYHMÄT

Valmennusryhmä tarkoittaa, että asiakas sitoutuu ns. kotiryhmään, eli viikoittaiseen vakioryhmään jossa kaikilla osallistujilla on samansuuntainen tavoite. Valmennusryhmät ovat pienryhmiä yksilöllisen ohjauksen takaamiseksi.

PERSONAL TRAINING

Itselle räätälöity treeniohjelma, ja siihen mahdollisesti päivityksiä. Tai tiiviimpi valmennuspaketti säännöllisine tapaamisineen ja kaikki tarvittavat ohjelmat. LeWELLin valmennuksista löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto ja valmentaja.

MITTAUKSET JA TESTIT

LeWELLillä voit monin eri tavoin mitata lähtötilannetta, edistymistä ja tulosten saavuttamista. Valikoimast löytyy mm. Firstbeat, Fibion, Emfit, Inbody, fyysisen kunnon testit ja lihastasapainokartoitus.

SYDÄNKUNTOUTUS

Sydänkuntoutusta ammattilaisen valvonnassa. Ryhmissä treenataan reaaliaiksessa, langattomassa EKG-seurannassa turvallisesti ja tehokkaasti. Ryhmät toteutetaan yhteistyössä Fysio Centerin kanssa.