fbpx

VERKKOKURSSIT

verkkokurssit

JUOKSUKOULU

Oletko tavoitteellinen kuntoilija, vai haluatko vaan parantaa kuntoasi ja jaksaa paremmin? Silloin tämä suosittu juoksukoulumme sopii juuri sinulle!

Kurssilta löytyy ohjelmointi kolmelle tavoitetasolle:
10 km ilman aikatavoitetta,
10 km noin tuntiin, tai
10 km alle tuntiin.

Aina ei tarvi edes olla tiukkaa tavoitetta, systemaattinen ja järkevästi suunniteltu harjoittelu auttaa sinua parantamaan hapenottokykyäsi ja jaksamaan arjessa paremmin. Syksyn lenkkeilykelit ovat parhaimmillaan, nyt on hyvä hetki aloittaa!

Kurssin kesto 8 viikkoa
nyt huipputarjous 59€!! (ovh 99€)

Painiketta klikkamalla siirryt Campwire-verkkokurssialustalle, jota käytämme verkkokurssien tekniseen toteutukseen.

VAlmentajasi kurssilla

Olen Niina, juoksukouluvalmentajasi ja ohjaan sinua läpi kahdeksan viikon juoksukoulun. Oma urheilutaustani on taitoluistelun parista, missä olen tehnyt lajivalmennnustyötä 16 vuotta, koko ajan osaamistani kehittäen.

Erityisenä kiinnostuksen kohteena minulla on ollut oheisharjoittelu. Lopulta lähdin hakemaan vielä tuhdimpaa tietopohjaa fysioterapian parista, ja perustutkinnon suoritettuani olenkin jatkanut opintoja urheilufysioterapian parissa. Fysiikka- ja oheisvalmennuskoulutusta minulla on taitoluistelijoiden lisäksi juoksijoista, maastopyöräilijöistä, voimistelijoista, lentopalloilijoista, jääkiekkoilijoista sekä moottoriurheilijoista.

Nähdään juoksukoulussa!

HYVINVOINTI­VALMENNUS

Hyvinvointivalmennus sopii erinomaisesti painonhallintaan, mutta myös yleensä muutoksen tekemiseen.

Oli päämääräsi mikä tahansa, liika tuloksen tavoittelu kääntyy helposti suorittamiseksi ja aiheuttaa stressiä. Tavoitteesta tulee pakkomielle ja mieli ahdistuu. Ahdistunut mieli ei vaikuta pelkästään motivaatioon ja toimintatapoihin, vaan myös hormonaalisiin ja aineenvaihdunnallisiin asioihin. Me emme voi itse vaikuttaa suoraan tavoitteen saavuttamiseen, vaan omiin ajatuksiimme, asenteisiimme ja toimintatapoihimme. Tällä kurssilla lähdemme positiivisen kautta hyvinvoinnin matkalle.

Kurssin kesto 6 kk
nyt huipputarjous 99€
(ovh 199€)!!!

Aloita milloin vain!

Painiketta klikkamalla siirryt Campwire-verkkokurssialustalle, jota käytämme verkkokurssien tekniseen toteutukseen.

VAlmentajasi kurssilla

Moi, olen Kaisa, ja toimin valmentajana sinun hyvinvoinnin matkallasi. Koulutukseltani olen Liikuntatieteiden maisteri, ja valmennusosaamista olen täydentänyt muun muassa Suomen Urheiluliiton koulutuksilla. Työskentelin pitkään koulumaailmassa liikunnan ja terveystiedon opettajana ja kilpaurheilun puolella valmentajana.

Tällä hetkellä pääasiallinen työni tapahtuu työikäisten hyvinvoinnin parissa, johon olen saanut apuja Tampereen yliopiston työhyvinvointivalmentajan opinnoista. Kaikki aiemmat kokemukseni yhdistäen pyrin toteuttamaan ohjauksissani valmennuksellista pedagogiikkaa, jota täydentävät pian valmistuvat fysioterapiaopinnot. Uskon positiiviseen psykologiaan, jossa ollaan menossa tavoitteita kohti. Samalla kuitenkin on opittava elämään epämiellyttävienkin tuntemusten ja kokemusten kanssa.

Nähdään kurssilla!

SUORITUSKYKY 1.0

Suorituskyky tarkoittaa yksilön kykyä toteuttaa jokin tehtävä tai toimi vakioidussa ympäristössä. Eli suomeksi sanottuna, kykyä vaikkapa nostaa lattialta painavia tavaroita, nousta portaat hengästymättä, tai kontata kilpaa lasten kanssa pitkin olohuonetta.

Tällä kurssilla lähdetään parantamaan sinun suorituskykyäsi. Liikuntataustasi voi olla säännöllinen, tai se voi olla olematon. Kurssilla on kaksi eri polkua, joista voit valita itsellesi sopivamman, ottaen huomioon paitsi liikuntataustasi, myös arkesi kokonaiskuormituksen.

Kurssin kesto 6 viikkoa
Nyt huipputarjous 45€!! (ovh 79€)

Painiketta klikkamalla siirryt Campwire-verkkokurssialustalle, jota käytämme verkkokurssien tekniseen toteutukseen.

VAlmentajasi kurssilla

Valmentajanasi toimin minä, Saija, rovaniemeläisestä jyväskyläläiseksi muuttunut, voimaharjoittelun ammattilainen.

Koulutukseltani olen fysioterapeutti. Lisäksi olen suorittanut liikunnan ammattitutkinnon ja valmentajan ammattitutkinnon, sekä ravintovalmentajan ja painonnosto- ja voimavalmentajan opinnot. Näiden oheen on kertynyt erilaisia lyhytkursseja laidasta laitaan.

Työkokemusta minulla on kohta kaksi vuosikymmentä, sekä kuntoilijoiden liikuttajana, että ammattilaisten fysiikkavalmentajana, mm. naisten jääkiekkomaajoukkueessa. Valmentajana minulle on tärkeää tukea valmennettavieni yksilöllistä kehittymistä. Fysioterapeuttinen ajattelutapa antaa valmennukselleni hyvän pohjan, jota kautta kaikki teettämäni harjoitteet toimivat suorituskykyä tukevina.

Nähdään kurssilla!

Vieritä ylös