fbpx

VERKKOVALMENNUSKESKUS

verkko­valmennuskeskus

Ohjaajien aatelia

Saija

Saija on jämpti ja rauhallinen ammattilainen, joka varmoin ottein ohjaa niin lihaskuntotunnit, taukojumpat kuin liikkuvuustreenitkin. Saijan oma lempiliike on tempaus, ja LeWELLillä työskentelyn lisäksi Saija toimii jääkiekon naismaajoukkueen fysiikkavalmentajana.

KRISTIAN

LeWELLin henkilökunta kuvailee Kristiania sanoin hyvänmielentuoja ja superuskottava. Tämä savolaisen kierouden ja pohjalaisen suoruuen saumattomasti yhdistävä valmentajamme on parhaimmillaan paitsi lihaskuntotreeneissä, myös kehonhallintaa vaativissa harjoitteissa.

Kaisa

Pitkän uran urheilijana ja valmentajana tehnyt Kaisa on aina asiakkaille läsnä, kunnellen paitsi korvilla, myös silmillä ja sydämellä. LeWELLiläiset kuvaavat Kaisaa sanoin ihana, viisas ja Valmentaja isolla V:llä! Kaisan ajatuksia kuulet erityisesti LeWELL Talk Show -osiossa.

Niina

Niina on LeWELLin nauravainen ja tehokas moniosaaja, joka rakentelee toimivia ja tehokkaita treenikokonaisuuksia. Niina on urheilufysioterapiaan erikoistuva valmentaja, jonka vahvuuksia ovat erityisesti kehonhuoltotunnit ja intohimona katutanssit.

Anu

Anun omia suosikkitreenejä ovat vapailla painoilla ja kehonpainolla tehtävät harjoitukset. Tällä jokapaikkaanehtivällä, eloisalla tutkijatyypillä on monta rautaa tulessa. LeWELLin lisäksi hän muun muassa toimii fysiikkavalmentajana naisten lentopallomaajoukkueelle.

Mari

Energinen ja suunnitelmallinen Mari on leuanvedon moninkertainen suomenmestari. Vaikka kahvakuula saa kyytiä hänen treeneissään, ohjaa Mari mielellään myös kehonpainotreenejä ja kehoa huoltavia treenejä. Mari on pitkäaikainen LeWELLIn luottopakki

Vieritä ylös