Henkilökunta

Kaisa Wallinheimo

Valmennuspäällikkö

Entisenä urheilijana ja urheilijoiden valmentajana Kaisa on oppinut huomioimaan kehon tarpeet kokonais­valtaisesti ja voimavara­lähtöisesti. LeWELLin valmennusfilosofia pohjaa vahvasti Kaisan valmennusmetodeihin. Hän on myös LeWELLin visionääri, ja kehittää koko ajan palveluitamme ja yhteistyötämme monien tahojen kanssa. Kaisa on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri, personal trainer ja fysioterapeutti.

Henna Ruusumaa

Toimitusjohtaja

Poissa toistaiseksi

Pitkä kokemus yritysten hyvinvointi­valmennuksista on antanut Hennalle vahvan pohjan LeWELLin toimitus­johtajana toimimiseen. Henna luotsaa LeWELLin tiimiä parhaaseen mahdolliseen suoritukseen ja rakentaa asiakkaiden kanssa heille sopivia hyvinvoinnin valmennuksia ja kokonaisuuksia. Koulutukseltaan Henna on liikuntatieteiden maisteri ja personal trainer.

Noora Hildén

Myyntijohtaja

Noora markkinoi ja myy LeWELLin yrityspalveluita sekä kehittää LeWELLin prosesseja + talouspuolta toimitusjohtajan työparina. Armoton tapparalainen työskentelee Tampereella, minkä kuulee murteestakin. Koulutukseltaan Noora on MBA. 

Ota yhteyttä Nooraan, kun haluat tarjouksen LeWELLin palveluista tai mietit muunlaisia yhteistyökuvioita! 

Heli Turja

Valmentaja Asiakaspalveluvastaava

Heli on ammattivalmentaja, hieroja ja toimii LeWELLillä valmentamisen lisäksi maajoukkuevalmentajana keilailun puolella. Hänellä on monipuolinen liikuntatausta ja hän kokeilee erittäin mielellään erilaisia urheilulajeja. Helin intohimo valmentajana on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, ja kaikkein parasta valmentajana on hänen mielestään nähdä asiakkaan onnistuminen ja kehittyminen. Se myös motivoi Heliä tekemään valmentajana aina parhaansa!

Lily tuominen

Asiakaspalvelu

Lily on reipas kaksoistutkintoa suorittava lukiolainen, joka palvelee asiakkaita LeWELLin vastaanotossa 1-3 iltana viikossa.  Lily on aina harrastanut liikuntaa monipuolisesti, ja työskentely kuntosalilla koulunkäynnin ohessa onkin erittäin mieluisa työympäristö. 

valmentajat

mari turpela

Valmentaja

Marin vuosien varrella kertynyt kokemus liikunta- ja hyvinvointialalla on muodostunut monipuolisista työtehtävistä ja ihmiskohtaamisista. Mari on suunnitelmallinen ja energinen valmentaja, joka haluaa auttaa asiakasta saavuttamaan niin arjessa jaksamiseen, kuin suorituskykyyn liittyvät tavoitteet. Voimaharjoittelu, erityisesti leuanveto, on Marin sydäntä lähellä. Koulutukseltaan Mari on terveystieteiden maisteri, voimavalmentaja ja personal trainer.

anuliisa lähitie

Valmentaja

Anun kilpaurheilutausta näkyy hänen valmennuksessaan toiminnallisuutena ja pyrkimyksenä kehittää suorituskykyä. Vaativan, mutta helposti lähestyttävän valmentajan suosikkitreenejä ovat vapailla painoilla ja omalla kehonpainolla tehtävät harjoitukset. Anu on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri.

saija sunnari

Valmentaja

Saija toimii pääasiassa eri lajien urheilijoiden valmentajana ja ammentaa sieltä ideoita ja harjoitteita valmennukseensa. Lisäksi toiminnallinen harjoittelu on erittäin lähellä Saijan sydäntä ja hänen tavoitteensa onkin, että asiakkaat pystyvät selviämään arjen haasteista entistä paremmassa kunnossa. Koulutukseltaan Saija on fysioterapeutti sekä valmentaja.

meri-sisko mäkinen

Valmentaja

Meri-Sisko (eli Mimmu) on koulutukseltaan aikuiskouluttaja, personal trainer, fysiikka-, ravinto- ja mindfullnessvalmentaja sekä erä- ja luonto-opas. Hän on valmentanut asiakkaita hyvinvoinnin parissa jo 20 vuoden ajan, ja valmentanut yli kymmenen vuotta. Jos haluat valmentajaksesi hymyilevän ja rempseän, mutta tarvittaessa napakan tyypin, on Mimmu oikea valinta sinulle!

niina lappalainen

Valmentaja

Niinalla on pitkä kokemus valmentamisesta, ja hänen erityisenä mielenkiinnon kohteenaan on hyvinvointia edistävä valmennustyö, sekä tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien kanssa kamppailevien valmentaminen. Koulutukseltaan Niina on fysioterapeutti, sekä valmentaja.

säde kalaja

Valmentaja

Säde on koulutukseltaan fysioterapeutti (AMK). Liikuntaa hän on ohjannut työkseen vuodesta 2008 alkaen, sekä suorittanut useita alan  lajikoulutuksia. Sädettä kiinnostaa laaja-alaisesti ihmisten kokonaisvaltainen terveys ja sen edistäminen, jonka vuoksi keho-mieli-yhteyttä vahvistavat liikuntamuodot ovat erityisen lähellä hänen sydäntään. Hänen erityisosaamistaan on myös tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja ennaltaehkäisevä ja kuntouttava valmennus.

Minttu Miettinen

Valmentaja

Minttu on koulutukseltaan fysioterapeutti ja hän opiskelee parasta aikaa liikuntabiologiaa Jyväskylän yliopistossa. Minttu on hurahtanut vasta aikuisiällään liikuntaan ja osaa näin samaistua valmennettaviin, joille liikunnallinen elämäntapa on vielä vierasta. Minttu harrastaa voimanostoa, ja hän haluaakin valmentajana auttaa valmennettaviaan saamaan liikunnasta sen, mitä voimanosto on hänelle antanut, eli löytämään liikunnan ilon!

Sanna Lampinen

Valmentaja

Sannalla on pitkä ja monipuolinen työhistoria LeWELLillä, ja tällä hetkellä hän ohjaa oheistunteja. Hänen kiinnostuksen kohteitaan ovat ihmisten kohtaaminen, sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi. Lempiliikuntaa on lenkkeily, sekä kestävyyteen tähtäävä, vaihteleva liikunta (aina kun jalat ovat ehjänä). Sanna on koulutukseltaan liikuntaneuvoja sekä personal trainer, ja syksyllä 2022 hän aloitti fysioterapeutin opinnot. 

helmi ainali

Valmentaja

Helmillä on monipuolisesti liikuntataustaa mm. tanssilajeista. Tällä hetkellä hänen sydäntään lähellä ovat uinti ja luonnossa liikkuminen. Vapaa-aikaansa Helmi tykkää viettää lenkkipoluilla koiransa kanssa. LeWELLillä Helmi ohjaa erilaisia oheistunteja. Koulutukseltaan hän on liikuntaneuvoja ja opiskelee parhaillaan fysioterapeutiksi. 

Perttu Hautala

Valmentaja

Perttu on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri ja ammattivalmentaja. Hänellä on takanaan yli 30 vuoden palloilutausta, ja hän toimiikin pesäpallon lajiliiton koulutuspäällikkönä. Vapaa-ajallaan hän harrastaa mailapelejä ja kuntosalia. Tärkeintä treeneissä on Pertun mielestä hyvä ilmapiiri ja että kaikille syttyisi mukava liikkumisen ja harjoittelun kipinä! 

satulotta rytkönen

Valmentaja

Kirsi on syntynyt käsipainot käsissään, ja hän rakastaa liikuntaa. Kirsin vahvuuksia ovat kuntosaliharjoittelu, maksimivoima ja tavoitteellinen treenaaminen. Kirsi on koulutukseltaan hieroja ja personal trainer.

Leila kulju

Valmentaja

Leila on fysioterapeutti ja personal trainer, ja lisäksi hän valmistuu pian terveystieteiden maisteriksi. Leilan valmennus perustuu tutkittuun tietoon ja käytännön kokemukseen, ja hän painottaa valmennuksessaan turvallista ja järkevää liikkumista. Lisäksi hän hyödyntää monipuolisesti terveystieteiden osaamistaan.
Leilan oma urheilutausta on kamppailulajeissa, mutta nykyään hän harrastaa monipuolista kestävyysliikuntaa ja kivuttomia kilometrejä edistävää voimaharjoittelua!

Scroll to Top