Usein kysyttyä

Salilla käynti

En ole koskaan käynyt salilla, miten etenen?

Hienoa, jos päätät lähteä kokeilemaan saliharjoittelua meillä! Aina kuntosaliharjoittelun ei tarvitse tarkoittaa isojen painojen kanssa rehkimistä, ja monipuoliset tilamme mahdollistavat monenlaista harjoittelua. Voit ostaa toistaiseksi voimassa olevan tai määräaikaisen jäsenyyden verkkokaupastamme, tai halutessasi voit asioida asiakaspalvelussamme. 

Hyvä tapa aloittaa saliharjoittelu on hankkia apua ammattilaiselta. LeWELLin ammattitaitoiset valmentajat opastavat sinut mielellään alkuun! Valmennuspalveluihimme voit tutustua täällä. 

Asiakaspalvelustamme voit myös aina kysyä apua käytännön ongelmiin! Voit laittaa sähköpostia osoitteeseen info@lewell.fi tai tulla käymään paikan päällä vastaanoton ollessa auki.

Miten sali on auki? Milloin pääsen treenaamaan? Pääsenkö salille bussilla? Onko teillä tarjolla parkkipaikkaa?

Sali on auki vuoden jokaisena päivänä klo 05–24, ja jäsenet pääsevät sisään klo 05–23.30 välisenä aikana. Salilta tulee poistua klo 24 mennessä, koska hälytykset menevät päälle puolen yön jälkeen. Jos aiheuttaa turhan hälytyksen, laskutamme siitä asiakkaalta 100€. 

Kammin bussipysäkki on alle sadan metrin päässä etuovestamme. Pihassa on lisäksi runsaasti ilmaista parkkitilaa.

Mitä laitteita/tiloja teillä on?

Salilta löytyy pääasiassa Matrixin ja Precorin laadukkaita laitteita. Aerobiselta puolelta löytyy juoksumattoja, spinningpyöriä, hiihtoergo, soutuergo sekä crosstrainereita. Salin puolelta löytyy monipuolisesti painopakkalaitteita, taljoja, nostolavoja, tilaa vapailla painoilla harjoittelulle, pallonheittoseinä, monkey bars, tilaa omalle toiminnalliselle harjoittelulle, 80m2 kanveesialue sekä nyrkkeilysäkit. 

Saanko ottaa lapsen mukaan salille?

Salillamme ei ole lapsiparkkia, mutta pienet odottajat voivat istua aulassa odottelemassa! Meillä on heille siellä tarjolla väritettävää ja luettavaa. Salin puolelle lapset eivät saa tulla.

Miten pääsen ovesta sisään? Entä kulkuportista?

Ovi ja portti aukeavat puhelinsovelluksella. Ulkona valitset ensin kohdan ”Avaa ovi” ja ”Ulko-ovi”, jolloin ovi aukeaa, ja sisällä ”Avaa ovi” ja ”Sakaraportti”, niin pääset portista sisään.

Onko teille esteetön kulku?

Etuovella on pyörätuoliramppi, ja rakennuksessa hissi. Sisällä on myös erillinen portti pyörätuolilla kulkeville.

Millaiset vaatteet ja kengät sopivat treenaamiseen? Missä voin säilyttää tavaroitani treenieni ajan?

Laita mukavat ja joustavat treenivaatteet, joissa itse viihdyt! Ulkokenkiä salilla ei saa käyttää, voit olla sukkasillasi tai sisäkengillä. Rauhalliseen yin-joogaan suosittelemme ottamaan mukaan lämpimämpää vaatetta.

Meillä on täällä sekä pukuhuoneet että lukittavat kaapit, joihin voit jättää treenin ajaksi tavarasi säilöön. Omaa avainta ja lukkoa sinun ei tarvitse ottaa mukaan. Voit myös vuokrata itsellesi lukkokaapin, sen hinta on 8 €/kk.

Onko salilla saunaa ja suihkua?

Saunaa meillä ei ikävä kyllä ole, mutta suihkuja on yhteensä neljä kappaletta, kaksi miehille ja kaksi naisille..

oheistunnit ja valmennusryhmät, tutustuminen

Voinko tulla tutustumaan salille/oheistunnille/valmennusryhmään?

Kuntosalille voit tulla tutustumaan oman aikataulusi mukaisesti milloin vain haluat! Lataa ilmainen Valmennuskeskus LeWELL- applikaatio ja rekisteröidy sinne. Siellä paina ”ilmainen tutustuminen”-kohdasta, ja pääset sovelluksen avulla ulko-ovesta ja portista sisään. Ilmaisia tutustumisia on tarjolla yksi kerta vuodessa per henkilö.

Jos haluat tulla tutustumaan valmennusryhmään tai oheistunnille, ota sähköpostilla yhteyttä osoitteeseen info@lewell.fi. Asiakaspalvelu vastaa sitten sinulle ja antaa lisätietoja.

Miten varaan oheistunteja? Miten saan paikan valmennusryhmästä?

Kun olet kirjautunut käyttäjäksi ja sinulla on oheistuntien varaamiseen oikeuttava jäsenyys, voit varata paikan oheistunnilta selaimen kautta tai puhelinsovelluksesta. Oheistuntien maksimiosallistujamäärä on 12, joogatunneilla 9.

Kun löydät sinua kiinnostavan valmennusryhmän, ota yhteyttä osoitteeseen info@lewell.fi. Me tarkistamme, onko ryhmässä tilaa ja jos ei, niin ehdotamme muuta samantyyppistä ryhmävaihtoehtoja sinulle!

Miten perun oheistuntivaraukseni? Mitä jos en pääse oman valmennusryhmäni treeneihin?

Tuntivarauksia voit tehdä viikkoa ennen tuntia. Varausjärjestelmä menee ”lukkoon” kaksi tuntia ennen tunnin alkua, sen jälkeen sitä ei voi varata tai varausta perua. Peru siis varauksesi sitä ennen. Voit perua sen puhelinsovelluksesta tai verkkosivuilta kun olet kirjautuneena sisään treenikalenteriin. 

Jos et pääse oman valmennusryhmäsi tunnille, voit korvata poissaolosi joko toisessa valmennusryhmässä tai oheistunnilla. Juttele asiasta valmentajasi kanssa, niin hän voi ehdottaa sopivaa korvaavaa tuntia kalenteristamme!

Otanko tunneille omat välineet mukaan?

Meiltä löytyy kaikki tunneilla tarvittavat välineet, mutta ota mukaan juomapullo, sekä tarvittaessa hikipyyhe. 

maksaminen ja laskutus

Mitkä liikuntasetelit käyvät, miten maksan? Voinko maksaa useamman kuukauden kerralla?

Meillä voi maksaa kaikilla yleisimmillä liikuntaeduilla (Smartum, e-Passi, Edenred). Lisäksi myös käteinen ja korttimaksut käyvät. Voit maksaa liikuntaseteleillä paikan päällä vastaanoton ollessa auki tai voit siirtää rahaa meille mobiilisovelluksella. Laita silloin kuvakaappaus kuitista ja tieto siitä mihin haluat saldon käyttää (salikorttimaksut, PT-palvelut tms.) sähköpostilla osoitteeseen info@lewell.fi, niin kuittaamme sen vastaanotetuksi. Voit maksaa useamman kuukauden kerralla ja siirtää meille minkä tahansa summan!

Otin toistaiseksi voimassa olevan Salilevel-jäsenyyden, miten teen e-laskusopimuksen?
Miksi minun kannattaa se tehdä?

Kirjaudu verkkopankkiisi, ja kohdasta ”hallinnoi e-laskuja” tai ”tilaa e-laskuja” tms., etsi meidät yrityksen nimellä (LeWell Oy), ja hyväksy meidät laskuttajaksi. Ohjelma kysyy myös asiakasnumeroasi, ja sen näet omista tiedoistasi joko sopimuksesta tai puhelinapplikaatiosta. Voit myös kysyä sitä osoitteesta info@lewell.fi. Jos et tee e-laskusopimusta, lasku tulee sinulle sähköpostiin, mutta siinä on aina 5 € laskutuslisä/lasku. E-laskussa tuota lisää ei ole.

ajanvaraus

Miten varaan PT-ajan?

Ota yhteyttä info@lewell.fi ja kerro tarpeistasi, niin asiakaspalvelu laittaa yhteystietosi eteenpäin valmentajalle! Valmentaja on sinuun yhteydessä, kyselee sinulta tarpeelliset tiedot ja sopii kanssasi tapaamisajan tai maksuttoman konsultoinnin. 

Miten varaan ajan Inbody-mittaukseen?

Ota yhteyttä info@lewell.fi, ja ehdota muutamaa sinulle sopivaa päivämäärää ja anna yhteystietosi. Asiakaspalvelu on sinuun yhteydessä ajanvarauksen tiimoilta, ja antaa ohjeet, mitä pitää ennen mittausta tehdä ja jättää tekemättä. 
Järjestämme myös säännöllisesti edullisia mittauspäiviä, jolloin ajanvaraus tehdään ajanvarauskalenterin kautta. Ilmoitamme näistä mittauspäivivstä mm. somessa, joten kannattaa seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa!

Scroll to Top