Kuntosali verkossa

TAUKOJUMPAT, TIETOISKUT, KEHONHUOLLOT JA PALJON MUUTA

Koko työyhteisö mukaan treenaamaan yhdessä LeWELLin ammattitaitoisten valmentajien kanssa!
Kotona, mökillä, lenkkipolun varressa tai työpaikalla. Könttähinnalla lisenssit koko työporukalle vähintään puoleksi vuodeksi alkaen hintaan 2€/hlö/kk. Hinta määräytyy työporukan koon ja lisenssien pituuden mukaan. Pyydä tarjous!

LeWELLin verkkokuntosali on videogalleria, jossa on 8 pääkategoriaa, ja niiden alla paljon erilaisia videoita. Tällä hetkellä videoita on noin 250, ja julkaisemme uutta materiaalia joka kuukausi. Videot kuvataan LeWELLin omassa studiossa omien valmentajiemme suunnitellessa ja vetäessä videotreenit, kurssit ja tietoiskut. 

Kehonhuolto

Kehonhuolto- ja hallintaosiossa on paljon erilaisia ja eripituisia treenejä, jotka tekevät kehollesi hyvää. Ne avaavat, palauttavat, notkistavat, vahvistavat ja  rentouttavat. 
Kategoriassa on pilatesta, fasciaa, eri lajeille kehonhuoltoa, liikettä rangalle, istumatyöläisen täsmähuoltoa, rentoutusta ja paljon muuta. 

Lihaskunto

Lihaskuntokategoriassa treenit on jaettu kolmeen eri tasoon. Ykköstason treenit toteutetaan kehon omalla painolla, ja ne ovat kuormitukseltaan kevyempiä. Kakkos- ja kolmostasolla käytetään pienvälineistöä, ja treenin intensiteetti on kovempi. Kolmostasolla kokenutkin treenaaja saa laittaa itseään likoon!

Tekniikka

Tekniikkaosiossa käydään läpi perusliikkeiden oikeaa suoritustekniikkaa ja  annetaan variaatiomahdollisuuksia esim. punnerrus- veto- ja kyykkyliikkeisiin. Kerromme myös vinkit polviystävälliseen treenaamiseen, lumikenkäkävelyyn ym. 

Taukojumpat

Taukojumpat ovat 5-15 minuutin pituisia minitreenejä, joiden tarkoitus on aktivoida verenkiertoa, rentouttaa puutuneita lihaksia ja tauottaa istumista. Suurin osa taukojumpista tehdään ilman välineitä, joten ne on helppo toteuttaa missä tahansa. Sopikaa työpaikalla vaikka yhteiset taukojumppa-ajat, ja pistäkää verkkokuntosalilta video pyörimään!

Ulkotreenit

Ulkona kaikki maistuu paremmalta, myös treeni! Tämän kategorian treenit ovat noin puolen tunnin mittaisia hien pintaan nostattajia. Löydät videoilta juoksukoordinaatioita, sekä lenkin päätteeksi tehtävän treenin. Tai sitten voit ottaa kahvakuulan kainaloon ja lähteä raittiiseen ilmaan tekemään valmentajiemme kanssa kuulatreenin!

Tietoiskut

Tästä kategoriasta löydät pähkinänkuoressa valmentajiemme oppeja esimerkiksi palautumisesta, hengitystekniikoista, istumatyöläisen hartiaseudun ongelmista, peruskestävyystreenistä, treenaamisesta kuumassa/kylmässä kelissä ymym. Napit korviin ja kuuntele näitä vaikka lenkillä!

Kurssit

Kurssit ovat useamman videon mittaisia sarjoja vaihtelevista aiheista. Täältä löytyy äiti-vauva-jumppaa, sennutreenejä, pilatesta, pakaratreeniä, kahvakuulatekniikoita, meditaatiota, fasciaa, hiit-treeniä ja vaikka mitä muuta! Näiden videoiden avulla saat tehtyä paitsi hyvän treenin, opit todella paljon uutta!

Haastattelut

LeWELL Talk Show -kategoriassa valmentajamme juttelevat keskenään tai haastattelevat ulkopuolisia asiantuntijoita vaihtelevista aiheista. Videot ovat 15-20min mittaisia, ja käsittelevät mm. polkujuoksua, motivaatiota, aktiivisuuden mittaamista, luontoliikuntaa, treenaamista kivun kanssa ja paljon muuta. 

Scroll to Top