Yrityksille

tuottavaa hyvinvointia

LeWELL tuottaa laadukkaita hyvinvointipalveluita ennaltaehkäisevästi, yksilöllisesti ja voimavaralähtöisesti

Hyvinvoiva työntekijä on motivoituneempi, tehokkaampi ja innovatiivisempi kuin voimavarojensa riittämisen kanssa kamppaileva kollegansa. LeWELL valmentaa työntekijät voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin, mikä on avain työnantajankin menestykseen.

Hyvinvointi on strateginen valinta

Työntekijöihin sijoittaminen ei ole vain työntekijöiden hyvinvoinnin kasvattamista, vaan se on myös taloudellisesti järkevä päätös. Tyytyväinen ja tehokas henkilökunta vie yritystä kohti menestystä. 

Yritykset, joissa sijoitetaan henkilökunnan hyvinvointiin, ovat tutkitusti tuottavampia. LeWELLin skaalautuva valmennus kasvattaa työntekijöiden sitoutumista, tuottavuutta ja pysyvyyttä. 

Investointi hyvinvointiin tukee yrityksen strategiaa toimialasta riippumatta. LeWELL valmentaa asiantuntijaorganisaatioita sekä teollisuuden ja palvelualojen ammattilaisia.

Hyvinvointi lisää hyvinvointia

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmennus on lääke, joka vaikuttaa kahteen suuntaan: sairauksien ja ongelmien hoidattaminen työterveydessä vähenee, kun työntekijöiden hyvinvointi niin työssä kuin arjessakin lisääntyy. Valmennuksella voidaan vaikuttaa myös presenteismin ja hiljaisen lopettamisen ilmiöihin työpaikalla.

Henkilökunnan hyvinvointi näkyy yrityksen taloudessa. Hyvinvointipalveluihin sijoitettu euro maksaa itsensä kuusinkertaisena takaisin henkilökunnan paremman tuottavuuden, vähäisemmän vaihtuvuuden ja vähentyneiden työterveyskustannusten myötä. 

Lewell yritysvalmennukset numeroina

1
Valmennettua
yritystä
1
Vuotta
valmennuskokemusta
1
NPS
vähintään

LeWELL valmentaa yrityksen ja työntekijöiden tarpeiden mukaan

LeWELLin valmennuksissa huomioidaan työntekijöiden kehon ja mielen tarpeet kokonaisvaltaisesti ja voimavaralähtöisesti. Valmennuskokonaisuus räätälöidään kullekin yritykselle sen tarpeista käsin. 

Valmennus alkaa tyypillisesti hyvinvointikartoituksella ja jatkuu tavoitteiden mukaisia hyvinvoinnin polkuja pitkin. Valittuja muuttujia seuraamalla LeWELL takaa valmennuksen vaikuttavuuden. 

Valmennus voi sisältää erilaisia kokonaisuuksia eri henkilöryhmille, kullekin tarpeen ja tavoitteiden mukaan. On tavallista, että osallistujien henkilökohtaiset valmennukset painottuvat eri tavoin; ajanhallintaan, liikuntaan, ravintoon tai vaikkapa stressin käsittelyyn.

Ei mikään keppijumppavalmennus

Hyvä aerobinen kunto on tutkitusti eniten työntekijöiden tuottavuuteen vaikuttava tekijä, mutta LeWELL-valmennus ei tästä huolimatta ole pelkkä liikuntaohjelma. Saumattomasti toisiinsa yhdistyvät valmennusmoduulit muodostavat kokonaisuuden, jossa käsitellään arjen hyvinvointitaitoja ja työssä jaksamista – liikuntaa unohtamatta. 

Jyväskyläläisen LeWELLin valmennusfilosofia on tutkittuun tietoon, pitkään kokemukseen ja vankkaan osaamiseen perustuva LeWELL-metodi. Yksilön voimavarojen kokonaisvaltainen kehittäminen on tie menestykseen sekä huippu-urheilussa että tavallisessa arjessa.

palvelumme yrityksille - tämän me osaamme

LeWELL tuottaa laadukkaita hyvinvoinnin palveluita yksilöllisesti, ennaltaehkäisevästi ja voimavaralähtöisesti. Valmennuksemme pohjautuvat tutkittuun tietoon ja valmentajamme ovat kokeneita liikunta- ja terveystieteiden ammattilaisia. 

Valmennamme ”maalla, merellä ja ilmassa”: LeWELLin valmennukset voidaan toteuttaa lähivalmennuksena tilaajan toimipaikassa tai LeWELLin omissa tiloissa Jyväskylässä, täysin etänä teams-yhteyksin, tai lähi- ja etävalmennuksen hybridi-yhdistelmänä. 

Hyvinvointivakuutus

LeWELLin Hyvinvointivakuutus on 12 kk mittainen valmennus, joka rakentuu LeWELL-metodin mukaisesti neljän toinen toistaan tukevan teeman ympärille: 
Joustava arki, Joustava mieli, Joustava sydän, Joustava keho

Valmennus tuo arjen hyvinvointitaidot jokaisen työntekijän ulottuville ja auttaa ennaltaehkäisemään haitallista stressiä. Itsenäiset tehtävät, videomateriaalit, ryhmäkeskustelut, mittaukset ja valmennustapaamiset tuottavat kohentunutta hyvinvointia sekä yksilö- että tiimitasolla. 

Hyvinvointivakuutus mahdollistaa myös hyvinvoinnin johtamisen yrityksessä luotettavan datan avulla. 

kiinnostuitko?

Järjestämme hyvinvoinnin herättelyaamiaisia Keski-Suomessa ja Pirkanmaalla sekä kutsusta ympäri Suomen. Ota yhteyttä myyntiimme sopiaksesi tilaisuudesta paikkakunnallasi: Noora Hildén, p. 0407345009, noora.hilden@lewell.fi 

Seuraava kaikille avoin tilaisuus 14.3.2024 Tampereella: Pikkuisen parempi pomo – rakenna parempaa työkuntoa itsellesi ja tiimillesi! 

Varaa 30 min esittely palveluistamme myyntineuvottelijoiltamme Janne Hautalalta tai Joonas Lyytiseltä, tai lähetä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä. 

Tarjouspyyntö

Scroll to Top