LeWELL verkkovalmennuskeskus

TAUKOJUMPAT, TIETOISKUT, KEHONHUOLLOT JA PALJON MUUTA

Hyvinvointia koko työyhteisölle LeWELLin ammattitaitoisten valmentajien johdolla! Verkkovalmennus on joustava tapa hyvinvoinnin kehittämiseen, sillä voit osallistua valmennukseen missä ja milloin tahansa: Kotona, mökillä, lenkkipolun varressa tai työpaikalla. Verkkovalmennus on kustannustehokas ratkaisu myös mikro- ja yksinyrittäjien työhyvinvoinnin polulle. 

LeWELLin verkkovalmennuskeskus on hyvinvoinnin eri näkökulmia sisältävä toiminnallinen video- ja tehtävägalleria. Valmennus- ja kuntotreenivideoita on noin 250, ja julkaisemme uutta materiaalia joka kuukausi. Videot kuvataan LeWELLin omassa studiossa omien valmentajiemme suunnitellessa ja vetäessä videotreenit, kurssit ja tietoiskut. Verkkovalmennuskeskuksesta löytyy myös palautumiseen, arvoihin ja motivaatioon liittyviä tehtäviä. 

Verkkovalmennuskeskuksen lisenssi voidaan ostaa LeWELLin yritysvalmennuspalveluiden tueksi, mutta se toimii myös täysin itsenäisenä valmennuspalvelutuotteena. Lisenssien alkaen-hinta on 10 € / hlö / kk + alv (12 kk sopimus), LeWELLin valmennuspalveluiden oheen ostettuna alkaen 5 € / hlö / kk + alv (12 kk sopimus). 

Kehonhuolto

Kehonhuolto- ja hallintaosiossa on paljon erilaisia ja eripituisia treenejä, jotka tekevät kehollesi hyvää. Ne avaavat, palauttavat, notkistavat, vahvistavat ja  rentouttavat. 
Kategoriassa on pilatesta, fasciaa, eri lajeille kehonhuoltoa, liikettä rangalle, istumatyöläisen täsmähuoltoa, rentoutusta ja paljon muuta. 

Lihaskunto

Lihaskuntokategoriassa treenit on jaettu kolmeen eri tasoon. Ykköstason treenit toteutetaan kehon omalla painolla, ja ne ovat kuormitukseltaan kevyempiä. Kakkos- ja kolmostasolla käytetään pienvälineistöä, ja treenin intensiteetti on kovempi. Kolmostasolla kokenutkin treenaaja saa laittaa itseään likoon!

Taukojumpat

Taukojumpat ovat 5-15 minuutin pituisia minitreenejä, joiden tarkoitus on aktivoida verenkiertoa, rentouttaa puutuneita lihaksia ja tauottaa istumista. Suurin osa taukojumpista tehdään ilman välineitä, joten ne on helppo toteuttaa missä tahansa. Sopikaa työpaikalla vaikka yhteiset taukojumppa-ajat, ja pistäkää video pyörimään!

Tekniikka

Tekniikkaosiossa käydään läpi perusliikkeiden oikeaa suoritustekniikkaa ja annetaan variaatiomahdollisuuksia esim. punnerrus-, veto- ja kyykkyliikkeisiin. Kerromme myös vinkit polviystävälliseen treenaamiseen, lumikenkäkävelyyn ym. 

Ulkotreenit

Ulkona kaikki maistuu paremmalta, myös treeni! Tämän kategorian treenit ovat noin puolen tunnin mittaisia hien pintaan nostattajia. Löydät videoilta juoksukoordinaatioita, sekä lenkin päätteeksi tehtävän treenin. Tai sitten voit ottaa kahvakuulan kainaloon ja lähteä raittiiseen ilmaan tekemään valmentajiemme kanssa kuulatreenin!

Tietoiskut

Tästä kategoriasta löydät pähkinänkuoressa valmentajiemme oppeja esimerkiksi palautumisesta, hengitystekniikoista, istumatyöläisen hartiaseudun ongelmista, peruskestävyystreenistä ja treenaamisesta kuumassa/kylmässä kelissä. Napit korviin ja kuuntele näitä vaikka lenkillä!

Kurssit

Kurssit ovat useamman videon mittaisia sarjoja vaihtelevista aiheista. Täältä löytyy pilatesta, pakaratreeniä, äiti-vauva-jumppaa, kahvakuulatekniikoita, meditaatiota, fasciaa, hiit-treeniä ja vaikka mitä muuta! Näiden videoiden avulla saat tehtyä paitsi hyvän treenin, opit todella paljon uutta. 

Haastattelut

LeWELL Talk Show -jaksoissa valmentajamme juttelevat keskenään tai haastattelevat ulkopuolisia asiantuntijoita vaihtelevista aiheista. Videot ovat 15-20 min mittaisia, ja käsittelevät mm. motivaatiota, aktiivisuuden mittaamista, luontoliikuntaa, polkujuoksua, treenaamista kivun kanssa ja paljon muuta. 

joustava verkkovalmennus sopii kaikille

LeWELL verkkovalmennuskeskus toimii jo kymmenien yritysten hyvinvoinnin kehittämisen tukena. Suomenkielinen, ammattivalmentajien rakentama verkkovalmennus sopii kaikenikäisten yrittäjien ja työntekijöiden sekä hyvin erilaisten ammattiryhmien hyvinvoinnin tueksi. 

Monipuolisia tehtäviä ja videotreenejä on mahdollista tehdä porukalla työyhteisössä, tai kukin yksin oman aikataulun ja tarpeen mukaan. Verkkovalmennuskeskuksen lisenssejä voidaan joustavasti lisätä tai poistaa henkilöstötilanteen ja tarpeiden muuttuessa, sillä lisenssit laskutetaan kuukausittain. 

Otathan yhteyttä, jos organisaationne tarvitsee tukea työntekijöiden jaksamisen, energisyyden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantamiseksi. Tarjoamme asiantuntevia ratkaisuja ja palveluita, jotka auttavat vahvistamaan työyhteisön hyvinvointia ja suorituskykyä. 

Yrityspalveluiden myynti: Noora Hildén, p. 040 734 5009, noora.hilden@lewell.fi

Kysy lisää tai lähetä tarjouspyyntö >>

Scroll to Top