LeWell Online

fiksusti kuntoon!

unohda huuhaa, sitku ja mutku!

ONLINE WORKSHOPit ensi viikonloppuna!

 

kehon kuuntelu
LA 16.5. klo 12-14

Kehotietoisuus muistuttaa meitä pysähtymisen ja itsensä hyväksymisen tärkeydestä, mikä mahdollistaa merkityksellisyyden löytämisen omasta arjesta. Oman kehon äärelle pysähtyminen on avain kehon kuuntelulle ja kehollisen tiedon avartamiselle omaa hyvinvointia tukien.

Voimavarat ja palautuminen antavat meille voimaa kulkea kohti tavoitteitamme. Näitäkin voit oppia kuuntelemaan ja kehittämään. Oppiessasi kuuntelemaan palautumisesi ja voimavarojesi tilaa, pusket itseäsi juuri sopivasti eteenpäin kehittyäksesi.

Workshopissa tehdään erilaisia käytännön valmennuksessa hyväksi todettuja harjoituksia. Samalla saat vinkkejä palautumiseen ja voimavarojen kuunteluun ja kehittämiseen. Varaa yhteiseen kehotietoisuushetkeen paperia, kynä, tennispallo tai muu vastaava pieni pallo ja rauhallinen tila.

Hinta 24€
Kehittävä treeni
su 17.5. klo 12-14

Kyllähän sitä voi aina vaan hiihtää. Tai lenkkeillä. Tai nostella rautoja. Mutta mitä jos haluaisi kehittyä, ymmärtää lainalaisuuksia treenaamisen taustalla ja ennen kaikkea oppia, miten omaa tekemistä voisi järkeistää.

Workshopin ensimmäisessä osiossa edetään terveysliikuntasuosituksista tavoitteelliseen kunnon kehittämiseen, autetaan tavoitteen asettelussa ja kerrotaan, miksi kehittävä harjoittelu on entistä tärkeämpää iän myötä. Valmentajat käyvät läpi kestävyys-, voima- ja liikkuvuusharjoittelua työikäisen kuntoilijan näkökulmasta.

Workshopin toisessa osiossa esitetään viikko-ohjelman rytmitys ja sisältö kahden eri esimerkkitapauksen avulla. Ohjelmat annetaan osallistujien käyttöön workshopin jälkeen. Päivitä tietämyksesi kuntoilusta ja löydä motivaatiosi liikuntaan LeWELLin valmentajien kanssa!

Hinta 24€

LAUANTAINA VALMENTAJANA NIINA LAPPALAINEN JA KAISA WALLINHEIMO.

SUNNUNTAINA VALMENTAJINA SAIJA MÄÄTTÄ JA ANULIISA LÄHITIE

NÄIN OSALLISTUT

  1. Osta luento/workshop verkkokaupasta.
  2. Workshop ostettavissa klo 12 saakka sinä päivänä kun se pidetään.
  3. Saat workshoppia edeltävänä päivänä ohjeet liittyä suljettuun Facebook -ryhmään, josta löytyvät myös workshopin materiaalit osallistujien tallennettaviksi.
  4. Voit osallistua workshopiin reaaliajassa, tai katsoa sen jälkeenpäin tallenteena ryhmästä viikon ajan.
  5. Kysymyksiä voit esittää workshopin aikana (niihin vastataan workshopin lopussa), tai jälkeenpäin joko ryhmässä tai sähköpostitse.

Tervetuloa mukaan!

Huom! Ilmoittautuminen/ostaminen on sitova, eikä sitä voi perua.