Hieronta

Hieronta jyväskylä

LeWELLin palveluvalikoima laajenee, ja nyt meiltä löytyy myös hieronta saman katon alta Jyväskylässä!

Valmentajamme Heli on koulutettu urheiluhieroja, ja hänen tarjontavalikoimastaan löytyy klassista hierontaa, urheiluhierontaa, purentalihashierontaa sekä kuumakivihierontaa. 

Hieronta on perinteinen, kaikille sopiva hoitomuoto, joka vaikuttaa niin kehoon, kuin mieleenkin. Hieronnalla voidaan hoitaa kehossa olevia kiputiloja ja lihasjännitystä, mutta erityisesti kuumakivihieronta on myös aikaa itselle, omalle rentoutumiselle ja hyvinvoinnille. 

 

Yleisimmät syyt hierontaan saapumiselle ovat kipu, särky tai jäykkyys niskahartiaseudulla, käsissä, yläselässä, alaselässä, pakaroissa tai jaloissa.  

Stressaavassa ja kiireisessä elämäntilanteessa olevaa asiakasta hieronta voi auttaa rentoutumaan sekä nukkumaan paremmin. Stressi aiheuttaa usein myös purentalihasten kireyttä ja arkuutta, joita voidaan lievittää purentalihaksia sekä kaulan ja pään aluetta käsittelemällä. 

Kuumakivihieronta toteutetaan eri kokoisilla vedessä lämmitetyillä basalttikivillä. Kuumakivillä hierottaessa lihakset rentoutuvat ja aineenvaihdunta vilkastuu. Lämmön ansioista hieronta vaikuttaa syvälle lihaksiin, joten hieronnan vaikutus tehostuu. Kuumakivihieronnat sisältävät sekä klassista hierontaa että kuumakivillä tapahtuvaa hierontaa. Tervetuloa hierontaan Jyväskylän toimipisteeseemme. Varaa aika hierontaa alta. 

Hieronta hinnasto

Hieronta 50min – 50€
Klassinen tai urheiluhieronta

Hieronta 80min – 70€ 
Klassinen tai urheiluhieronta

Hieronta 110min – 90€
Klassinen tai urheiluhieronta

Purentalihashieronta 40min – 45€

Kuumakivihieronta 45min – 60€
Sisältää sekä klassista hierontaa, että kuumakivihierontaa

Kuumakivihieronta + päähieronta 60min – 80€
Sisältää sekä klassista hierontaa, että kuumakivihierontaa. Lopuksi rentouttava päähieronta. 

Varaa tästä oma aikasi hierontaan

Scroll to Top