Hieronta

Hieronta jyväskylä

LeWELLin kuntosalin, ryhmien ja yksilövalmennusten kanssa saman katon alta nyt myös hierontaa!

Valmentajamme Heli on koulutettu urheiluhieroja, ja hänen palveluvalikoimastaan löytyy klassista hierontaa, urheiluhierontaa, purentalihashierontaa sekä lämpöhoitohierontaa.

Hieronta on perinteinen, kaikille sopiva hoitomuoto, joka vaikuttaa niin kehoon kuin mieleenkin. Hieronnalla voidaan hoitaa kehossa olevia kiputiloja ja lihasjännitystä, mutta erityisesti lämpöhoitohieronta on myös aikaa itselle, omalle rentoutumiselle ja hyvinvoinnille. 

Yleisimmät syyt hierontaan saapumiselle ovat kipu, särky tai jäykkyys niskahartiaseudulla, käsissä, yläselässä, alaselässä, pakaroissa tai jaloissa.

Itsestä huolehtiminen on myös hyvä syy tulla hierontaan. Stressaavassa ja kiireisessä elämäntilanteessa olevaa asiakasta hieronta voi auttaa rentoutumaan sekä nukkumaan paremmin. Stressi aiheuttaa usein myös purentalihasten kireyttä ja arkuutta, joita voidaan lievittää purentalihaksia sekä kaulan ja pään aluetta käsittelemällä.

Lämpöhoitohieronta toteutetaan eri kokoisilla vedessä lämmitetyillä basalttikivillä. Hieronta rentouttaa lihaksia, ja aineenvaihdunta vilkastuu. Lämmön ansioista hieronta vaikuttaa syvälle lihaksiin, joten hieronnan vaikutus tehostuu. Lämpöhoitohieronnat sisältävät sekä klassista hierontaa että kivillä tapahtuvaa hierontaa.

Tervetuloa hierontaan Jyväskylän toimipisteeseemme! Ajanvaraus helposti nettisivuillamme, ks. alla.

Hierontahinnasto

Hieronta 50min – 50€
Klassinen tai urheiluhieronta

Hieronta 80min – 70€ 
Klassinen tai urheiluhieronta

Hieronta 110min – 90€
Klassinen tai urheiluhieronta

Purentalihashieronta 40min – 45€

Lämpöhoitohieronta 45min – 60€
Sisältää sekä klassista että lämpöhierontaa

Lämpöhoitohieronta + päähieronta 60min – 80€
Sisältää sekä klassista että lämpöhierontaa. Lopuksi rentouttava päähieronta. 

Varaa tästä oma aikasi hierontaan

Scroll to Top