Kivuton arki

Eroon kipuilevasta ja väsyneestä kehosta

Oletko joutunut luopumaan jostain sinulle rakkaasta harrastuksesta, koska polveen sattuu? Kipu voi häiritä untasi, tehdä rakkaan liikuntaharrastuksen mahdottomaksi tai latistaa mielialaa. Kipu on kurja kaveri arjessa – se voi estää tekemästä, ja ainakin se estää nauttimasta. Kipuun voidaan kuitenkin usein vaikuttaa liikkeen avulla, kunhan liike on suunniteltu ja annosteltu oikein. 

Kivuton arki -valmennus tähtää siihen, että arkesi olisi miellyttävämpää, voit liikkua monipuolisemmin ja arki sujuu kokonaisuutena mukavammin. Fysioterapeuttitaustaiset valmentajamme ovat tottuneet työskentelemään kipujen parissa ja tuloksekkaasti parantaneet asiakkaidensa elämänlaatua jo vuosien ajan.

Sinulle, jonka arkea kivut häiritsevät
Sinulle, joka haluaisi harrastaa omaa lajiaan, mutta kivut estävät
Sinulle, joka et ole varma, kuinka uskaltaisit liikkua kipujen vuoksi

Voihan kipu!

Jäikö taas jokin mukava asia väliin, koska jokin paikka on kipeänä? Kivun ei kannata antaa ottaa valtaa elämästä. Useimmiten kivulle on tehtävissä jotain, vaikka aina selvää syytä kivulle ei löytyisikään. Keho kannattaa kuitenkin hoitaa hyvään kuntoon – ihan jo elämänlaadun kannalta, mutta myös tulevaisuuden toimintakyvyn kannalta.

LeWELLin fysioterapiataustaiset valmentajat auttavat sinua kohti kivutonta arkea. Valmentajillamme on vankka kokemus kivun kanssa harjoittelusta ja kivun vähentämisestä liikunnan keinoin. Kivuton arki -valmentajamme toimivat edelleen myös vastaanottotyössä moniammatillisissa tiimeissä, joten he osaavat myös kartoittaa, onko tarvetta jatkotutkimuksille ennen liikunnan aloittamista. Olet hyvissä käsissä kivuista huolimatta!

Kivuton arki -valmennus on sinulle, joka kärsit jonkinasteisista kivuista, jotka haittaavat arkipäivääsi. Olet ehkä joutunut luopumaan sinulle rakkaasta harrastuksesta, työtehosi on heikentynyt kipujen vuoksi tai kotitöissä huomaat, että kivut estävät sinua tekemästä jotakin. Kipu voi myös olla satunnaista, mutta haluat estää sen suurenemisen.

Kärsitkö selkäkivuista, tai kipuileeko polvi liikkuessa?

Jäikö jokin mukava asia väliin, koska joku paikka on kipeänä?

Onko pientä kremppaa jossain, ja haluat estää kivun muuttumisen krooniseksi?

Tervetuloa Kivuton arki -valmennukseen

Kivuton arki -valmennus on sinulle, joka kamppailet tuki- ja liikuntaelimistön kipujen kanssa. Apunasi sinulla on valmentajat, joiden pohjakoulutus on fysioterapiassa, ja jotka toimivat edelleen myös kliinisessä työssä. Kivuton arki -valmennuksessa yhdistyvät fysioterapian ja kokonaisvaltaisen valmennuksen hyvät puolet.

Kivuton arki -valmennus

Kivuton arki -valmentajat:
Leila Kulju, Niina Lappalainen

Valmennus sisältää:
Alkukartoitus ja tarkoituksenmukaiset testit
Harjoitusohjelmat ja ohjelmointi tavoitteidesi ja arkesi mukaan
6 (4kk) tai 10 (8kk) tapaamista valmentajasi kanssa (60min)
Seuranta tavoitteen mukaan valittujen mittareiden avulla valmennuksen aikana
Säännöllinen yhteydenpito valmentajasi kanssa

Kesto ja hinta:
4kk: 219€/kk >> Osta valmennus
8kk: 199€/kk >> Osta valmennus

Mietitkö vielä, sopisiko tämä valmennus sinulle?

Jos et ole varma, olisiko tämä valmennuskokonaisuus sinulle paras, tai jos sinulla on useita eri tavoitteita etkä tiedä mistä olisi järkevää aloittaa, me autamme mielellämme! 

Varaa aika maksuttomaan PT-Varttiin. Se ei sido sinua mihinkään, mutta pääset aidosti puntaroimaan, olisiko meidän valmennuksemme juuri sinua varten.

Scroll to Top